Aneta5 parašė:
Merginos ar melavo jums gandro labs testukai?
Jau du atvejus mačiau,kad melavo.
Melavo ir man
Aneta5 parašė:
Merginos ar melavo jums gandro labs testukai?
Jau du atvejus mačiau,kad melavo.
Melavo ir man
9920916 parašė:
Na teks rytoj meginti kitokį pasidaryti.
O sakykit gal nuskambes keistai bet gal žinote ar duphaston vartojimas gali turėti itakos nt testui neryškiai juostai
Citrina_0 parašė:
Bijau dziaugtis ryt darysiu kita.😬
Kiek dienu velavo menesines kai ta testa darei?
Nevėlavo..iki mėnesinių buvo dvi- trys dienos.
Aš irgi šituo dvejojau, bet ryte kitos firmos testukas patvirtino
9920916 parašė:
O sakykit gal nuskambes keistai bet gal žinote ar duphaston vartojimas gali turėti itakos nt testui neryškiai juostai
Tikrai neturi jis itakos
9920916 parašė:
Progresteronas yra pagalba žirniukui, kad įsitvirtintų ir išsilaikytų. Jo gėrimas HCG neįtakoja. Na.. tiesiogiai neįtakoja 😁
Citrina_0 parašė:
Bijau dziaugtis ryt darysiu kita.😬
Kiek dienu velavo menesines kai ta testa darei?
Butinai pasidaryk,nors man ir iskart nerode tik po kiek laiko vaiduoklis neryskus islindo kita diena hcg buvo 27.
B3auty parašė:
Progresteronas yra pagalba žirniukui, kad įsitvirtintų ir išsilaikytų. Jo gėrimas HCG neįtakoja. Na.. tiesiogiai neįtakoja 😁
Ryt darysiu pregna žalia ankstyva nes vieni lyg meta seseli kiti nieko
Lauritele parašė:
Sveikos,
Man lygiai tas pats šiuo metu. Ir dpo panašiai kaip jums. Nebuvo ir man taip niekada 🤔
Mažylė1 parašė:
8DPO reiktų daryti ankstyvą nėštumo testą, tai yra 10miu jautrumo ar netgi mažiau 😉
Zinau bet kadangi siu radau užsilikusiu tai nauju ir nepirkau
Merginos, dažniau pračekinkit www.manovaistine.lt aš ten pernai prisipirkau CC testukų 😂 60 vnt nusipirkau nesumokėjau net 30e 🤭🤭 nors gal ten sandelio valymas buvo.. 🤔 Bet tikrai būna papigiai kartais. Būna ir po 89ct nežinau vat kiek IKInėj CC kainuoja 🤔 gal net ir neapsimoka 🤔
P.s jie buvo 10miu 🙈
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai