87laukianti parašė:
Pirmas kartas laukiu mmm dabar, daug minčių visokiu ir klausimu
Tai neigu norite -rasšykite. Pasidalinsiu savo patirtimi
87laukianti parašė:
Pirmas kartas laukiu mmm dabar, daug minčių visokiu ir klausimu
Tai neigu norite -rasšykite. Pasidalinsiu savo patirtimi
Nematoma94 parašė:
Paskambino ginekologė, davė velnių kad nesveikai mažas progresteronas. Pasake gerti cycle balance mažiausiai du mėnesius. Aš palei tą ką randu esveikatoje , žiūrėda…
O kurią ciklo dieną darytas? Ir kokie matavimo vienetai?
Pipirelis parašė:
O kurią ciklo dieną darytas? Ir kokie matavimo vienetai?
19cd, nieko nežinau nieko neaiškino tik susakė kad mažas ir padėjo ragelį. O matavimo vienetų neįsivaizduoju.. viskas ką matau tai šitą lentelę...
Nematoma94 parašė:
19cd, nieko nežinau nieko neaiškino tik susakė kad mažas ir padėjo ragelį. O matavimo vienetų neįsivaizduoju.. viskas ką matau tai šitą lentelę...
O tai kokiu pagrindu 19 cd darytas? Paprastai jei ciklas ne standartinis 21 cd daromas, arba 7 dienos po ovuliacijos. Tai kažkaip tyrimas apie nieką gavos
Pipirelis parašė:
O tai kokiu pagrindu 19 cd darytas? Paprastai jei ciklas ne standartinis 21 cd daromas, arba 7 dienos po ovuliacijos. Tai kažkaip tyrimas apie nieką gavos
Nejau pasitikrinti ar viskas gerai, snekejom apie nestumus tai issiunte neklaususi hcg darytis bei pgr...
Nematoma94 parašė:
Nejau pasitikrinti ar viskas gerai, snekejom apie nestumus tai issiunte neklaususi hcg darytis bei pgr...
Na iš esmės turbūt verta būtų pakeisti gydytoją, į tą kuris norėtų jums padėti.😬
lunatikeee parašė:
Melyna Saule ir 87laukiankti, jus kaip suprantu irgi su PKS, bet jus stimuliuojates? Pas vaisingumo spec ar kazkur pas gines privaciai?
Man viena gine sake pks, kita paneige. Pas vaisingumo spec nebuvau, bet pas gine lankausi privaciai
lunatikeee parašė:
Melyna Saule ir 87laukiankti, jus kaip suprantu irgi su PKS, bet jus stimuliuojates? Pas vaisingumo spec ar kazkur pas gines privaciai?
Aš dabar turėsiu pirma stimuliacija. Man PKS
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai