Ginjom parašė:
Sveikos merginos, žvilgtelkit ar ir jums kabina akį kažkas? Mėnesinės turėtų būti rytoj, kažkaip keistai šiandien "užsidegė" krūtinė. Jei tai tikrai tiesa, net neži…
Kabina tikrai kabina 🤗❤️
Ginjom parašė:
Sveikos merginos, žvilgtelkit ar ir jums kabina akį kažkas? Mėnesinės turėtų būti rytoj, kažkaip keistai šiandien "užsidegė" krūtinė. Jei tai tikrai tiesa, net neži…
Kabina tikrai kabina 🤗❤️
Ginjom parašė:
Aš taip pat lyg ir matau
Vakavaka parašė:
Aš taip pat lyg ir matau![]()
Pakartosiu rytoj ryte, su jautresniu❤️
Ginjom parašė:
Pakartosiu rytoj ryte, su jautresniu❤️
Lauksim žinių!
Ginjom parašė:
Matosi🤩
Ginjom parašė:
Na jau aš dažnai matau realų vaizdą kai nėra, bet čia lyg kažkas kabina akį
AgeTa parašė:
Na jau aš dažnai matau realų vaizdą kai nėra, bet čia lyg kažkas kabina akį
Na pažiūrėsiu su rytiniu rytoj, nes simptomus, kuriuos galėčiau pritempti nėštumui pajutau tik šiandien, ta tokia "deganti" krūtinė, pilvo maudimas ne toks kaip prieš mm. Žodžiu dar labai nežiūriu svajonių kupinom akim, kad nereiktų po to nusivilti🤦♀️ laukiu mm, bet širdyje tikiuosi nesulaukti❤️ bet kad testas baltas, baltas tikrai negaliu tvirtinti🤔
Ginjom parašė:
Na pažiūrėsiu su rytiniu rytoj, nes simptomus, kuriuos galėčiau pritempti nėštumui pajutau tik šiandien, ta tokia "deganti" krūtinė, pilvo maudimas ne toks kaip pri…
O prieš tai kelias dienas darėt? Ar čia pirmas testas?
Kathe parašė:
O prieš tai kelias dienas darėt? Ar čia pirmas testas?
Pagal pojūčius ov įvyko 17cd, testą dariau 25 cd buvo baltas, tad ramiai laukiau mm, šiandien 28cd ir tie pojūčiai sukėlė abejonių tad pasidariau dar kartą ir jau nebegaliu sakyti, kad toks baltas.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai