2025.02.20 09:52 (prieš 1 m.)
Jurintaaa parašė:
Labas rytas!🥰 Šiandienos testukas mano toks. Ryt lėksiu kraują prisiduoti, nes akivaizdu, kad kibo, bet kai lapkritį turėjau nesivystantį, tai baimės daugiau nei dž…
Nu pas mane lygiai taip pat baimės daugiau nei džiaugsmo, bet stengiuosi ramintis... Mano testas irgi atrodo ne toks labai ryškus, bet gi rekomenduojama darytis tik veluojant 2-3 dienas... Tai raminuosi, nes kai anksti pagavau šešėlį tai taip atrodo kad ilgai laukiu to ryškaus, bet manau ryt jau bus teigiamas.. Bet man programėlė rodė, kad įvyko ov 14, bet palei mane skaudėjo pilvą tik 16 cd, tai realiai va tos dvi dienos ir gali būt ilgiau, todėl ir nėra dar labai ryškus, priklauso kada implantacija įvyko. Nežinau ar merginos pamena mano istoriją, kad turėjau persileidimą ir dabar 1,7 m. nepavyko pastoti, tai dabar toks stebuklas iš girdro dangaus, tai manau normalu, kad yra baimės daugiau. Bet nusprendžiau nei pgr nei hcg iš kraujo nesidaryt, ir sau panikos nekelt. Pirmadienį einu pas šeimos gyd. paprašysiu poros savaičių nedarbingumo, kad ramiai galėčiau be streso sulaukti vizito pas ginekologe
Tai nebent ji lieps pasidaryti kokius tyrimus, o dabar iki to sakiau nepanikuosiu, nes kažkaip manau jei lemta tai lemta.. 🥹 Man pirmi simptomai iki pirmo šešėlio buvo kad nosis džiuvo ir kraujavo, kur net nežinau kada buvo toks dalykas, man nėra kraujavusi nosis... Pora dienų iš eilės taip buvo ir krūtinė jautroka. Dabar krūtinė banguoja, tai stipriau tai silpniau, bet manau kad tai irgi normalu... Vos vos tarpais pilvą sumaudena, bet labai labai labai nežymiai, bandau ramintis, kad tai irgi normalu, nes organizmas gi nesupranta dar kas vyksta.. Tie simptomai gal labiau psichologiniai kai pergyveni ir jauti viska, neina kolkas nuo sekmadienio minčių nukreipti kitur..