LadyBubu parašė:
Kuo toliau tuo labiau tikiu kad turiu įsivaikint mergaitę. Turim vieną kurią lankau kas savaitę, teikiu paramą, džiaugsmą vaikui .Beproto pamilau ,kolkas neturim…
Koks jūs šviesus ir paprastas žmogus, negaliu atsižavėt. 🩷
LadyBubu parašė:
Kuo toliau tuo labiau tikiu kad turiu įsivaikint mergaitę. Turim vieną kurią lankau kas savaitę, teikiu paramą, džiaugsmą vaikui .Beproto pamilau ,kolkas neturim…
Pupsika parašė:
O Jums trukdo kažkas? 🤔🫣 Aš tiesiog žaidžiu su testais. O jei Jums nepatinka, tai galit visada apeiti 👌
Anaiptol,pasakiau tik kaip man visa šita situacija atrodo.tik tiek
LadyBubu parašė:
Kaip graziai pasidalinot mintimis. Kaip noretusi,kad tokie sviesus zmones tik ir lauktusi,augintu,lavintu vaikus ♥️
Man irgi sis planavimas sunkus ,bet labiau emociskai,nors dar tik apie pusmetis planavimo ir darymo. Bet vien kad tam pasiryzciau truko apie du metus.... jau maniau esu pasiruosus,sustiprejus,savimi pasirupinusi, planuojam vaikeli,nu ir va,nevyksta pagal norus ir planus. Siandien taip liudna,nuzliumbta visa diena. Galvoju kartais,kad visata tikrai galbut turi kita plana ir niekas nevyksta veltui..
Taip nervina tos temos apie ginstamumus,demografijas,lenteles ir panasiai,kai esi tam pasiryzes,bet va KAZKAS ir tikrai neaisku kas,neleidzia net pastoti😥
Karile_ parašė:
Kaip graziai pasidalinot mintimis. Kaip noretusi,kad tokie sviesus zmones tik ir lauktusi,augintu,lavintu vaikus ♥️
Suprantu jus,pati po nesivystančio verkiau ir sakiau vyrui,matyt aš prasta mama kad 2 vaiko negalim susilaukt...
SilentNight parašė:
Suprantu jus,pati po nesivystančio verkiau ir sakiau vyrui,matyt aš prasta mama kad 2 vaiko negalim susilaukt...
As po dveju , tai ne kart nakti pavergdavau . Bet ir dabar matant antra silpna juostele baisu džiaugtis, bet labai linkiu kuo greičiau kad visos verktume is laimes pozitivaus testu o poto belaikant kudikelius ❤️🌟
LadyBubu parašė:
Tikiu kad ir savo išsvajotą turesit ir isivaikinsit ❤️🌟✨
Rožynė parašė:
As po dveju , tai ne kart nakti pavergdavau . Bet ir dabar matant antra silpna juostele baisu džiaugtis, bet labai linkiu kuo greičiau kad visos verktume is laimes …
Man šitas irgi 2 jau... o taip naiviai tikėjaus kad žaibas netrenkia antra karta į ta pačia vieta....iškart po naujų eisiu pas psichologa, tikiuos padės susidėlioti mintis
Kamri parašė:
Kaip gražiai parašėt🩷. Šite dalykai visada sugrįžta gerumu😊
Labai tuo tikiu 🥰
Saulė Danguj parašė:
Ačiū, iš jūsų labai jaučias šiluma visos šios kelionės metu 🥰
Karile_ parašė:
🩷🩷🩷
Apkabinu
Rožynė parašė:
Tikiu kad ir savo išsvajotą turesit ir isivaikinsit ❤️🌟✨
Mes kai pirmą berniuką įsivaikinom pastojau tą patį ciklą 😄 galvojau o wow esu apie tokią mistiką girdėjus bet kad taip greit ,vaikutis toks mažas o jau didysis brolis bus 😄🤭 Gaila neišsaugojom neštumą, bet vistiek gražus sutapimas 🤭
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai