GretaC parašė:
Čia tas pats testas kur prieš tai nk nerodė??
Taip😂
GretaC parašė:
Čia tas pats testas kur prieš tai nk nerodė??
Taip😂
GretaC parašė:
Man jau pora valandu tas maudimas nepraeina toje pat pusėje. Kazkoks keistas maudimas kaip koks tvinksejimas, ir atrodo sunku net koja kelt ta dešine. Labai keistas…
O magnį tu geri? O dėl maudimo. Man ne kiek maudžia kiej gal tempia. Nu baisiai idomiai.Šiaip taves paklaust norėjau,nes mes tik viena dpo skiriamės ir simptomai tokie panašūs. Kaip tau su šlapinimusi? Nelakstai dažniau?
Nepasiduodanti parašė:
O magnį tu geri? O dėl maudimo. Man ne kiek maudžia kiej gal tempia. Nu baisiai idomiai.Šiaip taves paklaust norėjau,nes mes tik viena dpo skiriamės ir simptomai to…
Kaip čia pasakyt, lakstau, bet gal ne tiek labai daug, šiaip vandens gan nemažai paskutiniu metu geriu, ypac darbe troškina. Vakare tai nepasakyciau. Gal paėmus vidurkį kas 3 h į tuliką noriu. Ir pas mane jis lb koncentruotas sakyciau.
Magnio su kaliu turiu namie milteliu, geriu kai baisiai suima, bet dabar dar negeriau nes silpnai patrukciojo 😃 o del visu maudimu tai negeriu, geriau jauciu tada kas vyksta
Egleba2 parašė:
Čia vakarykštis bitutes rytinis.
Ir šiandien rytinis tas hcg kuris nerodė iškart nieko beveik.
Aš manau, kad 3 testai nemeluotų
GretaC parašė:
Bet as atrodo prisikalbejau kad kelias dienas ramiai buvo, o siandien vel kazka jaust pradejau
Oi čia su tais pojučiais greit jie išlenda 😃
GretaC parašė:
Egleba, O nenorit nusipirkt nrml livsane ankstyva testa rozini? Arba jau tikrai iskart hcg stebet
Nebe mieste esu.
Ryt man bet kokiu atveju kraujo tyrimas. Tai žiūrėsiu ką parodys. Dar iš ryto, bandysiu bitute