seimyna5 parašė:
Idomu o Rauba gali klysti del lities😊?
Visi gali klysti
bet su tokiu ziniu ir patirties bagazu, as juom pasitikeciau. Jei spaudzia sirdi nueikite dar kitur
seimyna5 parašė:
Idomu o Rauba gali klysti del lities😊?
Visi gali klysti
bet su tokiu ziniu ir patirties bagazu, as juom pasitikeciau. Jei spaudzia sirdi nueikite dar kitur
Jelena89 parašė:
Visi gali klystibet su tokiu ziniu ir patirties bagazu, as juom pasitikeciau. Jei spaudzia sirdi nueikite dar kitur
![]()
Tai taip va pirmas sake berniukas rauba sako mergyte locaitiene sake berniukas😃va eisiu vel eko 30sav tai ziuresim.Tik idomu cia🙂bet eisiu pas Rauba arba Locaitiene kur gausiu talona.Jie mane apziuri tai zino mano istorija😊svarbu kad sveikas
seimyna5 parašė:
Tai taip va pirmas sake berniukas rauba sako mergyte locaitiene sake berniukas😃va eisiu vel eko 30sav tai ziuresim.Tik idomu cia🙂bet eisiu pas Rauba arba Locaitiene…
Man kazkaip kiek einu tiek patvirtina vis. Bet zinai dar priklauso nuo vaikiuko, kaip pasisuka ir parodo. Bet Tauba labiau gal pasitikeciau
As ejau pas satku, holcmann ir rauba. Dabar del rizikos pas rauba einu echo kas kelias sav. Tai tikrai kompetetingas pasirode. O ir su 1 vaiku konsiliume dalyvavo kaip patologinio vedejas kol dar buvo. Tai vienintelis arciausiai nuspejo vaiko svori
Jelena89 parašė:
Man kazkaip kiek einu tiek patvirtina vis. Bet zinai dar priklauso nuo vaikiuko, kaip pasisuka ir parodo. Bet Tauba labiau gal pasitikeciau![]()
Pas satku ir esu buvusi jis man trecia nestuma priziurejom.O pas rauba ir einu daznai del placentos kad labai zemai yra.aciu uz info🤗
Kazkas8 parašė:
Sveiki, labai reikia geros ginekologes, su kuria butu galima pasikalbeti, planuojant nestuma, beto pirmas vaikelis su genetine liga, del to reikia kvalifikuoto ir g…
Gruzdiene
Kazkas8 parašė:
Sveiki, labai reikia geros ginekologes, su kuria butu galima pasikalbeti, planuojant nestuma, beto pirmas vaikelis su genetine liga, del to reikia kvalifikuoto ir g…
Beliajava rekomenduoju!
Awrum parašė:
Beliajava rekomenduoju!
Ačiū😊 o kur ji dirba?
Kazkas8 parašė:
Ačiū😊 o kur ji dirba?![]()
Uosto poliklinikoje . aš pas ją abu nėštumus lankiausi ir toliau einu
superinė gydytoja!
Xmamux parašė:
Uosto poliklinikoje . aš pas ją abu nėštumus lankiausi ir toliau einusuperinė gydytoja!
![]()
Ačiū😊
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai