2018.08.08 08:47 (prieš 7 m.)
vestamr parašė:
1. Labai dziaugiuosi ponia kad jus mokat klaust ir puikiai ieskot atsakymu. 2. Visus atsakymus as taip pat randu ir dar gydytojus priverciu pakomentuot ir jie tai p…
o jus isivaizduojat tevai auginantys vaikus, kurie patyre salutini poveiki slepia nuo visu ir tik forumuose dalinasi informacija ir savo patirtimi?
man asmeniskai buvo taip, kad gydyojas kalbantis apie mano vaiko savijauta issake tokia minti, kad ko as noriu is tokio mazo vaiko?! jis pasiskiepines ir taip jaustusi!
su pediatre kalbant apie autistuka, apie jo elgesi, savijauta ir sunkumus kai jis apserga nors ir sloga. kad sunku su vaiku tada buna, nes jis negali pasakyti kas su juo darosi, ka skauda, gydytoju neprisileidzia, o man reikia buti ekstrasense ir nuspeti, kas gali buti... taciau pasisukus kalbai apie salutinius poveikius skiepu. ji mane isklause, pritare, kad taip neturejo buti. Taciau sako visgi as jums reomeduoju pabandyti pakiepyti ypac mmr vakcina, kuri jums pagal amziaus kalendoriu prikluso. o ka gal jau jokio reakcijos nebutu?!
as asmeniskai tikrai labai abejoju ar kas musu nusiskundimus rimtai atsizymejo ir kam pranese.