Vabaliukas09 parašė:
Idomu,papasakokite gal ko nžn ?
Viska tu zinai!
Vabaliukas09 parašė:
Idomu,papasakokite gal ko nžn ?
Viska tu zinai!
Vasarosgelele parašė:
Viska tu zinai!
Rimtai nžn kas blogai su šiuo tyrimu iš kulno,negi sunku pasidalinti info?
Vabaliukas09 parašė:
Rimtai nžn kas blogai su šiuo tyrimu iš kulno,negi sunku pasidalinti info?
Tau skiepai yra geris, tai ka su tavim isvis sneket 😁😁😁 beje, savanoriu UK iesko puse milijono, gal nori prisideti prie covid 19 vakcinos testavimo? Nereiks eilej laukti, pati pirma gausi, ir zinoma dukryte! Galesi papasakot kaip sekes, zinoma, jei koju nepakratysi 😊
Vasarosgelele parašė:
Tau skiepai yra geris, tai ka su tavim isvis sneket 😁😁😁 beje, savanoriu UK iesko puse milijono, gal nori prisideti prie covid 19 vakcinos testavimo? Nereiks eilej l…
Nuo ko nuo vakcinos kojas pakratyti? Aš šia vakcina ne tik sau išmėginčiau bet ir dukrytei be baimės sutikčiau suleisti
O sugrįžtant prie tyrimo iš kulno pirmomis dienomis kas blogo jame ?Aš rimtai klausiu nes pirma kart girdžiu apie tai jog jo geriau nedaryt,ar gali normaliai atsakyt ?Man tikrai idomu.
Vabaliukas09 parašė:
Nuo ko nuo vakcinos kojas pakratyti? Aš šia vakcina ne tik sau išmėginčiau bet ir dukrytei be baimės sutikčiau suleisti![]()
Kiek as domejausi, blogumas yra, kad jis itin itin skaudus. Vaikas mazutis ir tas skausmas per stiprus.
Lūšiukė parašė:
Kiek as domejausi, blogumas yra, kad jis itin itin skaudus. Vaikas mazutis ir tas skausmas per stiprus.
Nžn ar galėčiau sutikti dėl skausmo nes maniškė net nesureagavo kai ėmė kraują iš kulniuko. O ir pati mačiau procedūra ir joje nemačiau nieko kas galėtų sukelti didelį skausmą.
Jeigu kam įdomu apie skiepus pažiūrėkit šitą video
šita moteris dirbo labai ilgą laiką tyrinėdama skiepų sudėtį, bet galiausiai, kai per daug pasakė ir labai gražiai vyriausybė ją užtildė.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2879644235494563&id=100003470454709&sfnsn=scwspmo&extid=iAu8HICcaT9xM4iI&d=n&vh=i
SaeV parašė:
Jeigu kam įdomu apie skiepus pažiūrėkit šitą videošita moteris dirbo labai ilgą laiką tyrinėdama skiepų sudėtį, bet galiausiai, kai per daug pasakė ir labai gra…
Fake news,ši moteris žinoma kaip antivakserė ir jos tyrimai yra nepatikimi.
Vabaliukas09 parašė:
Fake news,ši moteris žinoma kaip antivakserė ir jos tyrimai yra nepatikimi.
Taip, visos zinios pries skiepus, yra fake news! Visi straipsniai uz vakcinas, yra real news!
Vasarosgelele parašė:
Taip, visos zinios pries skiepus, yra fake news! Visi straipsniai uz vakcinas, yra real news!
Jus man taip ir neatsakėkite į klausimą kas blogai su tyrimu iš kulno,nes pasakius A butų gerai jog pasakytumėt ir B nes šiuo atveju sakymas jog šios procedūras neatlikti skamba keistai nes kodel kazkas turėtų jos neatlikti kai nėra pasakoma kas blogo su ją .
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai