Roberttta parašė:
Patinę ir guziukas gali būti net iki mėnesio laiko
Bet tas patinimas tik ties skiepo vieta? O jei nuejo toliau, vadinasi netinka , rekacija gavosi?
Roberttta parašė:
Patinę ir guziukas gali būti net iki mėnesio laiko
Bet tas patinimas tik ties skiepo vieta? O jei nuejo toliau, vadinasi netinka , rekacija gavosi?
saulyte_ parašė:
Maniškiui buvo kaip du suaugusiojo delnai patinę ir paraudonavę. Praėjo per daugiau nei parą. Dėjau kopūstą.
Astartė parašė:
Maniškiui buvo kaip du suaugusiojo delnai patinę ir paraudonavę. Praėjo per daugiau nei parą. Dėjau kopūstą.
Bet čia nėra gerai? Ir toliau kartojot tą patį skiepą ar darėt pertrauką?
saulyte_ parašė:
Iki kokio dydžio negerai nežinau,mums buvo gūzelis tai čia skaitosi organizmo atsakas į skiepą ir tai normalu
36mamyte parašė:
Sveiki. Ar skepijote kas vaiką 6m.vakcina , praėjus mėnesiui po covid -19? Ar viskas gerai vaikui buvo?
Atsisakem isvis sio skiepo.
saulyte_ parašė:
kaip suprasti darėt pertrauką? Skiepas priklauso du kartus pagal kalendorių: 15 mėn ir 6-7 metų. Trečio nėra numatyta kalendoriuje, o iki revakcinacijos dar nepriaugo.
Patinimas per didelis, bet kadangi praėjo - tuo viskas ir baigėsi.
Sveikos, ar yra, kas atsisakė Roto skiepo? Mes atsisakėm, nes pabijojom problemų su pilvu, o dabar sesutė mane taip prigąsdino poliklinikoje, kad susinervinau. Lašalinė, ligoninė garantuotos ir t.t. Jau vaikui 23 savaitės, tad deja jau pavėlavom ir skiepo tikrai negalima daryti, nes pirma sugerti reikia iki 15 savaičių (užsienio literatūroje visur taip rašoma). Pradedu save graužti, kad blogai padariau...
Cayya parašė:
Sveikos, ar yra, kas atsisakė Roto skiepo? Mes atsisakėm, nes pabijojom problemų su pilvu, o dabar sesutė mane taip prigąsdino poliklinikoje, kad susinervinau. Laša…
Aš laikausi tos nuomonės, kad skiepai kiekvieno tėvo pasirinkimas.👍 Bet mes pvz dėl roto skiepo neturėjom jokių pakitimų 🤔 apskritai mergytė reagavo tik į meningokoko skiepą. 🙈
Cayya parašė:
Sveikos, ar yra, kas atsisakė Roto skiepo? Mes atsisakėm, nes pabijojom problemų su pilvu, o dabar sesutė mane taip prigąsdino poliklinikoje, kad susinervinau. Laša…
Pvz UK tikrai skiepyja ir velesnio amziaus vaika nuo roto. Mes neturejom jokiu salutiniu, lyg nieko nebutu buve.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai