raimukas27 parašė:
Aš manau jog guldys,nes man taip buvo nebeišleido![]()
Kažkaip taip ir nusiteikus 🙄 o jus laikė iki gimdymo pradžios/41 savaitės ar ir skatino nelaukdami nieko?
Kalno g. 40, Telšiairaimukas27 parašė:
Aš manau jog guldys,nes man taip buvo nebeišleido![]()
Kažkaip taip ir nusiteikus 🙄 o jus laikė iki gimdymo pradžios/41 savaitės ar ir skatino nelaukdami nieko?
Mama1674 parašė:
Mamos, gal kuri važiavot į stacionarą 40+ savaičių (nesulaukus 41)? Ginekologė Mažeikiuose sakė važiuot pasitikrinimui, bet įdomu ar tikėtis, jog paleis ar laiko pa…
As termino diena is Palangos vaziavau. Buvo 4cm atsivere, bet veiklos dar nebuvo. Isleido namo. Uz 20 val grizau gimdymui su 8cm atsiverimu 🤷♀️ Jau ir nuskausminamiesiams buvo velu
Netiketumas parašė:
As termino diena is Palangos vaziavau. Buvo 4cm atsivere, bet veiklos dar nebuvo. Isleido namo. Uz 20 val grizau gimdymui su 8cm atsiverimu 🤷♀️ Jau ir nuskausminam…
Vajei 🙄 na su nuskausminimu ir taip kaip papuola ten, jei mato kad greitai veikla vyksta ir neduoda - gretimoj palatoj gimdė, tai moteris norėjo, bet nedavė 🙁 man ta veikla tai nesuprasi, maudžia, skauda, kartais iš miego pažadina bet nieko 🙄
Mama1674 parašė:
Nieko neskatino išsigandau ir tą pačią dieną pagimdžiau 😁,bet sakė būtu skatinę po dienos kitos,nes jau kaip ir išnešiotas 40sav.
raimukas27 parašė:
Nieko neskatino išsigandau ir tą pačią dieną pagimdžiau 😁,bet sakė būtu skatinę po dienos kitos,nes jau kaip ir išnešiotas 40sav.
Geras 😁 na ačiū, supratau jau ko tikėtis
praeitą kartą nieko nelaukė ir skatino, nes 41 buvo, dabar va šiandien terminas tai labiausiai ir buvo įdomu ar taip pat bus jei nebus sukapsėjusios pilnos 41
Ugniasiene parašė:
Aš nelabai suprantu, ką blogo daktarė padarė. Gi ir kardiologas patvirtino, kad nieko čia baisaus. Daktarė žino ka daro, tai čia mes, išprotėjusios supermamytės, ka…
Na as tik norejau pasakyti, kad gydytoja neisitikinusi situacijos rimtumui, man issigandusiai mamai (tikrai nesijauciu supermamyte) sako, buna isgyvena kiti visa gyvenima. Nu nzn kaip jums skamba sie zodziai man tada skambejo kad dazniausiai neisgyvena
tai tiek ziniu
tiesiog sakau savo patirti, dar prie to paties pabreze kad toki dalyka turejo jau pastebeti isleidzianti is ligonines po gimdymo gydytoja, o kad ji ir buva ta gydytoja tai nesvarbu :))
Mama1674 parašė:
Geras 😁 na ačiū, supratau jau ko tikėtispraeitą kartą nieko nelaukė ir skatino, nes 41 buvo, dabar va šiandien terminas tai labiausiai ir buvo įdomu ar taip pat…
Sveiki 🙂
Ir kaip Jums šį kartą Telšių ligoninėje? Ar viskuo patenkinti? 🙂
lekitra parašė:
Sveiki 🙂
Ir kaip Jums šį kartą Telšių ligoninėje? Ar viskuo patenkinti? 🙂
Taip, viskas puikiai
visi malonūs ir paslaugūs 🙂
Romm parašė:
Sveikos, mamytes. Kas zino, ar Telsiu gimdymo namuose galima pasirinkti gimdymo poza, kai prasideda stangos? Na zinot, nebutinai gulet ant nugaros - gal pusiau sedo…
Mačiau fb jų paskyroje buvo story su tokiu klausimu. Tai atsakymas buvo, kad galima rinktis pozą, bet ar praktiškai tai vyksta nežinau 🙂
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai