jonse parašė:
Laba diena, tik dabar prisijungiau į grupę, todėl nedaug inormacijos radau apie tai ar Turkijoje negalimas variantas su donoro sperma? (vienišai moteriai)
Ne, Turkijoje IVF su donorinėmis ląstelėmis neatliekamas.
jonse parašė:
Laba diena, tik dabar prisijungiau į grupę, todėl nedaug inormacijos radau apie tai ar Turkijoje negalimas variantas su donoro sperma? (vienišai moteriai)
Ne, Turkijoje IVF su donorinėmis ląstelėmis neatliekamas.
Donciuta parašė:
Na žinokite nebūtinai visad reikia keisti kliniką po pirmos nesėkmės. Visų situacijos skirtingos. Mes pas Emre turėjome 3 IVF ir 2 FET, kol pagaliau pasisekė. Iš vi…
O kur jus lanketes, kokioj ligoninej?
gintaleo parašė:
O kur jus lanketes, kokioj ligoninej?
Pas Emre
jonse parašė:
Iš kuratorės Masturos esu girdėjusi, kad tr tik gali užšaldyti vyresnės moters (arba moters, kuriai bus atlirkama chemiaterapija) kiaušialąstes, jei ji netekėjusi. Bet ivf ten tik susituokusiems daro ir santuokos liudijimą reikia pristatyti, vyrui pasirašyti.
Donciuta parašė:
Pas Emre
Ar atitiko jusu lukescius?
gintaleo parašė:
Ar atitiko jusu lukescius?
Oi 200%, geriausias gydytojas, kokį esu sutikusi.
Donciuta parašė:
Gam kam reikia vaistų:
Ar dar turit estrofem?
Atene123 parašė:
Ar dar turit estrofem?![]()
Turiu, parašykit pm, susitarsime
O aš taip pagalvojau, skaitau kitoj grupėj pasidalinimus kaip merginos LT laukia įkelimo ir pan. ir kažkoks beprasmybės jausmas. Ir pati neseniai ramiai Lt Ivf dariausi. Jei šitiek embrionų atkrenta po pgta, tai kam tada daryt ivf be to iš viso daryti? Kaip akla višta. O Latvijoj irgi nedaro?
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai