mildel parašė:
Ačiū! Šitą irgi atskirai geriu ☺️
Bet jeigu esate po fet ir laukiat hcg, tai kam jums myo inozitolis? 🤔 juk jis kiaušialąstėms naudingas, o ne po įsodinimo 🤔
mildel parašė:
Ačiū! Šitą irgi atskirai geriu ☺️
Bet jeigu esate po fet ir laukiat hcg, tai kam jums myo inozitolis? 🤔 juk jis kiaušialąstėms naudingas, o ne po įsodinimo 🤔
mildel parašė:
Kiek žinau kiaušialąsčių kokybei labiau naudoja d-chiro inozitolį arba kombinaciją abiejų. Tarkim Inovo sudėty tik d-chiro yra.
Myo-inozitolis labai gerai kiaus.kokybei, daug tyrimų yra padaryta, su d-chiro inozitoliu geriau pasisavina.
O pries fet man irgi keistokai kam gydytoja skyre, gal pks turit? Tada pabalansuoja hormonus.
Sveiki, kokį būtent rekomenduojat Myo-inozitoli gerti?
Ocean Ni parašė:
Myo-inozitolis labai gerai kiaus.kokybei, daug tyrimų yra padaryta, su d-chiro inozitoliu geriau pasisavina.
ragana87 parašė:
Sveiki, kokį būtent rekomenduojat Myo-inozitoli gerti?
Geriausia kai Myo-inozitolis ir d-chiro inozitolis yra santykiu 1:40
2 g per dienà mažiausiai, bet su pks ir ruošiantis ivf aš 4 g naudočiau. Nepigiai gaunas, bet net tyrmai hormonú man pagerėjo. Pvz testo buvo apie 1.6, po papildu nukrito iki 1.
Galiu įkelti pvz iš iherb, bet yra ir kitú gerú brandú, reikia sudėtį tik žiūrėti.
P.S. Ne kapsulėmis, o milteliais pigiau gaunas.
Dar šità esu naudojusi su folatu ir B12. Visai patiko.
Man Gricius per konsultacijà minėjo, kad myo-inozitolį geriausia gerti ryte ant tusčio skrandžio ir po to 1,5 h nevalgyti. Na bent saldaus nieko, nes cukrus trugdo jo pasisavinimui.
Bella5 parašė:
Merginos, ar kuriai teko pirkti pergoveri Lietuvoje? Kaina lv jo kosmine, o manes laukia dar viena punkcija. Gal galima uzsisakyti? Nes kiek ziurejau, tai visur isp…
Pirkau Klaipėdoje. Norfos vaistinėje iš anksto užsisakiau. Pergoveris 450 kainuoja apie 190€ bet per nuolaidų valandas pritaikė 25% ir galutinė gavosi 142€ su centais.
Gintarinėje vakar turėjo vietoje po 1 dėžutę 450 ir 900 stiprumo liepojos gatvėj PC Rimi, kur visą parą dirba. Ten kaina ta pati kaip norfos vaistinėje (tas pats tinklas), bet jam kažkodėl pritaikė tik 20% ir galutinė kaina gavosi 152€ su centais.
Typota parašė:
Pirkau Klaipėdoje. Norfos vaistinėje iš anksto užsisakiau. Pergoveris 450 kainuoja apie 190€ bet per nuolaidų valandas pritaikė 25% ir galutinė gavosi 142€ su centa…
Aciu jums, reikes nuvaziuoti iki norfos vaistines. Pabandysiu uzsisakyti. Nes si karta vaistams isleidau 2000. Kosmosas tikrai
Typota parašė:
Pirkau Klaipėdoje. Norfos vaistinėje iš anksto užsisakiau. Pergoveris 450 kainuoja apie 190€ bet per nuolaidų valandas pritaikė 25% ir galutinė gavosi 142€ su centa…
Jus irgi punkcijai ruosiates?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai