gelytea parašė:
Siandien 9 dpi
Valio! Sveikinimai kuo didžiausi, aukit ir toliau sėkmingai ir laimingai 🥰🌷🙏
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįgelytea parašė:
Siandien 9 dpi
Valio! Sveikinimai kuo didžiausi, aukit ir toliau sėkmingai ir laimingai 🥰🌷🙏
veregeta parašė:
Labuka, mes po genetikes. Pirmadienį eisim vienus tyrimus darytis ir genetinius vienus, bet mokami sake jie neįeina i TLK kompensuojamų bet jei yra galimybė pasidar…
Oho, labai labai didelė kaina... 👀 Kaip vadinasi tyrimai?, labai įdomu.
Šarlotė@ parašė:
Oj ne..... cia ne emocijose esmė. Tiesiog maniau kad ties persileidimu ir padėsiu tašką. O cia toliau mane kankina visokios su nėštumu susijusios komplikacijos. Ir …
Atsiprašau, kad klausiu, o kokia Jūsų istorija?
Šarlotė@ parašė:
Pffff.... man gydytoja pasake pirma vakarą isgerti puse, jei bus ok, tada gerti po viena. Ir man tik iki mm gerti, tai cia gal kokias 2-3 sav.
Žiūrėk, jeigu išgėrei pusę ir jokių šalutinių nėra, tada gerai, bandyk visą, jei bus šalutiniai - tada kurį laiką tęsk tik po pusę. O koks tavo prl dabar?
Šarlotė@ parašė:
Oj ne..... cia ne emocijose esmė. Tiesiog maniau kad ties persileidimu ir padėsiu tašką. O cia toliau mane kankina visokios su nėštumu susijusios komplikacijos. Ir …
Man labao gaila, saulyte... 🌷😶😞
Šarlotė@ parašė:
Nu pažiūrėjau lapeli, tai mano gydytoja teisingai pasake.
Na matai nuo skirtingų problemų - skiriasi ir vartotojimas.
SvajonėsLaukianti parašė:
Atsiprašau, kad klausiu, o kokia Jūsų istorija?![]()
Ilga istorija.... vaisiaus patologijos, kurios paskui turi itakos ir motinai. Tai dabar dealinu su pasekmėm.
Mažylė1 parašė:
Žiūrėk, jeigu išgėrei pusę ir jokių šalutinių nėra, tada gerai, bandyk visą, jei bus šalutiniai - tada kurį laiką tęsk tik po pusę. O koks tavo prl dabar?…
Tai jau ir visa išgėriau, nieko labai.l baisaus nebuvo, tik ryte silpnoka.
Sveikos, likimo draugės! 🤗 Jungiuosi į kompaniją! Šiandien NW gyd. R. Žiobakas įkėlė 1 blastuką - 4AB. Tai mūsų pirmas IVF - viskas nauja! Progesteronas šiai dienai 284. Leidžiu į pilvą Inhexa (atrodo taip vadonasi - nuo kraujo krešulių) ir naudoju Progesterono žvakutes. Hcg tyrimas lapkr.17. Labai labai tikimės, kad viskas pavyks! Norėjau paklausti, kada galima pabandyti nėštumo testą - kiek skaičiau - kažkur po 6dienų nuo šiandien? Ir kaip suprantu, progesteronas čia skaitosi aukštas? Ačiū, kad priimsit i grupę, linkėjimai visoms! 🤍
Gabrrielė parašė:
Sveikos, likimo draugės! 🤗 Jungiuosi į kompaniją! Šiandien NW gyd. R. Žiobakas įkėlė 1 blastuką - 4AB. Tai mūsų pirmas IVF - viskas nauja! Progesteronas šiai dienai…
Aukštas progesteronas, del nestumo testu tai taip po 6 dienų
Austeja.la parašė:
Išrašyti siuntimą turi ginekologas. Taip man pasakė šeimos gydytoją.
Man siuntimą išrašė šeimos gyytoja, tik reikėjo, kad būtų tiksliai parašyta "pagalbinio apvaisinimo procedūrai", o ne konsultacijai.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
Tai nieko visgi nera