Inanana parašė:
tada mazas prg, bet mano atveju implantacija neyko kai buvo 27 prg. koks jusu gydytojas?
Brigita
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįInanana parašė:
tada mazas prg, bet mano atveju implantacija neyko kai buvo 27 prg. koks jusu gydytojas?
Brigita
AnaQ parašė:
O koks šiuo metu turėtų būti?
Nežinau ar yra teisingas atsakymas, bet mano gyd siekė, kad būtų 90-100
Inanana parašė:
O p
Sausio 28 ir 30 dienomis. Ką tik paskambino -padidino progesteroni dozę ir skyrė leidžiamų
akinom23 parašė:
Maniau natūralus fet, kai ov leidžiama įvykti natūraliai, be ovitrelle, dėl to![]()
Natūralus, natūralus-modifikuotas, man atrodo esmė ta pati. Kas kantresnis ovuliaciją echoskopu gaudo, o kas ne, paskiria ovitreli, nes paprasčiau gal taip 🤷♀️
AnaQ parašė:
progesterono zvakutes, 3 kartus per dieną.
Gerai būtų leidžiamo arba geriamo pridėti. Sako, kad ovules naudojant, gimdoje progesterono daugiau nei rodo kraujas, bet saugiau vistiek būtų pasikelti. Turkijoj kaip supratau daugiau nei 30 įkėlimo dieną jiems pakanka. Bet saugiau palaikyt virš 80. Vaistinėj geriamo tikrai turėtumėt gauti be recepto, lubion, manau, irgi.
AnaQ parašė:
Sausio 28 ir 30 dienomis. Ką tik paskambino -padidino progesteroni dozę ir skyrė leidžiamų
Kaip gerai kad leidziamu dar dadejo..
Inanana parašė:
Jei 30 tai zinote turbut atsakyma jau, kaip ir man buvo 23 kazkur, tai implantacijos nebuvo. Nes realai jei butu tai daugiau butu. Juk ir pats ir organizmas gamintu…
Nebūtinai būna taip kaip sakote, kartais tiesiog būna, kad geltonkūnis negamina tiek, kiek reikia, o ne dėl to, kad nėštumo nebuvo. Jis kaip tik gali nutrūkti būtent dėl per mažo progesterono.
Teidė parašė:
Man nuo progesterono kaip itariu pradejo slinkt, kadangi leidausi iki 12 sav tai pasekmes ziaurios, o plaukais niekuomet nesu skundusis.. nezinau ar sutapimas, nes …
Feritiną darėte, nes kirpėja viena mano minėjo, kad feritino reikia apie 100 palaikyti, kad su plaukais viskas ok. Kitas dalykas ir patys visi hormonai išbalansuoja viską, o kur dar stresas.
GiedreG parašė:
Kaip gerai kad leidziamu dar dadejo..
darete prg?
Inanana parašė:
darete prg?
Aha laukiu atsakymo
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai