Inanana parašė:
Man irgi pirmas ivf 3 cd, antras 2 cd. Beje vasara jums buvo patepliojimas kazkada ir po kiek dieh prasidejo mm?
Tada naktį tik pramuse, bet jau uzskaite kaip 1cd ir pradejome 3cd
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįInanana parašė:
Man irgi pirmas ivf 3 cd, antras 2 cd. Beje vasara jums buvo patepliojimas kazkada ir po kiek dieh prasidejo mm?
Tada naktį tik pramuse, bet jau uzskaite kaip 1cd ir pradejome 3cd
FoxLady parašė:
Santaros, pas B![]()
Tai ant 10h nebus jau kamsčio, tik mašinos nebūna kur statyt tokiu laiku.
September7 parašė:
Tai ant 10h nebus jau kamsčio, tik mašinos nebūna kur statyt tokiu laiku.
Mes visada prie maximos statome
arba dar daugiaauksteje esame parkavesi
FoxLady parašė:
Siule arba ryt 8h, arba poryt 10h, nu tai pasirinkau poryt. Nors turbut jau snd normaliai pramus, tikiuos 3cd dar puikiai tinkamas laikas![]()
oj būčiau iš Panevėžio į Rygą važinėčiau
O ir kompensacija galioja.
Sveikos, Siandien jau paskutine apziura buvo pries punkcija
Dešinė kiaušidė: 20-23-15-13-20-15-16-12-12 mm fol. ir keli smulkesni folikulai
Kairė kiaušidė:18-13-12-14-12 mm folik ir keli smulkesni folikulai
Penktadieni punkcija. Bet gydytoja sake geriau nekelti tame paciame cikle, geriau saldyti, nes jau ir skyscio yra.
Gal galit papasakoti kaip paskui vyksta tas ikelimas po keliu ciklu?
Aciu
September7 parašė:
Taip DHEA ma sutrumpino stipriai ciklus kai gėriau.
Pradejus stimuliacija nereikejo nutraukti?
Dabar bijau kad ten viskas ivyks per greitai
FoxLady parašė:
Pradejus stimuliacija nereikejo nutraukti?
Dabar bijau kad ten viskas ivyks per greitai
As nutraukiau menesi pries stimuliacija, nes man nuo ju silpna buvo, pakankamai papildu gėriau, ir tas miksas man buvo jau per daug.
MyHope parašė:
Saldys,nes leidausi gonapeptyl. Ne ovitrele. Esdradolis didelis.. paskyre ne ovitrele,kita vaista. Ir sake saldys. Nekels. Uf... susinervinau ,bet ka pasieksiu su n…
Zinokit yra kas is 4 blastuku 2 vaikus turi, tai tikrai neusminkit. 5 blastukai per 1 cikla labai grras rezultatas
Inanana parašė:
Kraujo buvo antradieni - poto visiskai svaru, ir sekmadieni susirgau be jokiu tepliojimu
tai labai keistai. Klausiau F, ar nesimato polypu skano metu, tai sake nemato nieko, uz ko galetu uzsikabinti. Tai manau tiesiog hormoninis patepliojimas, nes buvo kaip tik menuo, kai nauju papildu itraukiau, ubiquinol, profertil ir panasiai
Juuu parašė:
Sveikos, Siandien jau paskutine apziura buvo pries punkcija
Dešinė kiaušidė: 20-23-15-13-20-15-16-12-12 mm fol. ir keli smulkesni folikulai
Man ir penktadieni punkcija. Reikia sulaukti pirko kraujo po punkcijos, ir tada dar vienu menesiniu, ir jau galima su jomis ruostis kelimui. Nes tod pirmos menesines iskart po punkcijos buna kitokios, ir ciklas issiderines.
Vasara93 parašė:
Kraujo buvo antradieni - poto visiskai svaru, ir sekmadieni susirgau be jokiu tepliojimutai labai keistai. Klausiau F, ar nesimato polypu skano metu, tai sake n…
Reikės vėl kažkokius vaistukus leistis?
Jums irgi Fet planuoja?
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai