Edel parašė:
RMC vengčiau. Been there, done that. Santarose, galvoju, kad geriausias pasirinkimas dabar Žitkutė.
O kaip Baušytė?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįEdel parašė:
RMC vengčiau. Been there, done that. Santarose, galvoju, kad geriausias pasirinkimas dabar Žitkutė.
O kaip Baušytė?
Edel parašė:
Pabėgau ir aš iš ten, tiesiai į TR 😅 dar bandom ten eksperimentuoti, LT jau nebesinori bandyti nei pas vieną gydytoją.
Wagamama parašė:
Mano 4aa ir po PGTa nustojo vystytis...
Tai gali būti ir kažkas, ko PGTa netiria.
Na taip, kartais nesuprasi kas, kaip ir nuo ko priklauso... Kaip loterijoj - nežinai, kada pasiseks ir kuris bilietas bus laimingas🙄
Tai dabar TR bandysit TESA taikyt?
Wagamama parašė:
Mano 4aa ir po PGTa nustojo vystytis...
Tai gali būti ir kažkas, ko PGTa netiria.
As Klaipedoje Universiteto ligonineje pas Jurate Gruode
LaRosch parašė:
Na taip, kartais nesuprasi kas, kaip ir nuo ko priklauso... Kaip loterijoj - nežinai, kada pasiseks ir kuris bilietas bus laimingas🙄
Jei prireiks dar vieno IVF- būtinai. Kolkas dar laukia FET.
Wagamama parašė:
Jei prireiks dar vieno IVF- būtinai. Kolkas dar laukia FET.
Kad pagaliau būtų "bilietas" laimingas iki galo🤞🤞🤞
Grettaa parašė:
Buvo 03.30 tai 10 gaunasi.
Pas mane labai panašus skaičius, 7,94. Irgi įkėlimas buvo kovo 30 d, tad gydytoja sake, kad biocheminis ir nutraukiam vaistus
Etynoli parašė:
Pas mane labai panašus skaičius, 7,94. Irgi įkėlimas buvo kovo 30 d, tad gydytoja sake, kad biocheminis ir nutraukiam vaistus
Ačiū kad pasidalinote, aš taip pat manau, kad biocheminis.
Grettaa parašė:
Kad ir kaip norėčiau savyje išlaikyti tą viltį, visgi realiai žiūrint man atrodo, kad #7 yra labai mažas skaičius… Todėl turbūt nebėra prasmės kartoti. Kažkaip taip…
Pas mus jei skaičius virš 2, bet mažiau nei 100, reikia būtinai kartoti po dienos ar dviejų, o hcg darom tik 2 savaitės po įkėlimo, ne taip anksti kaip Lietuvoj.
Tai nežinau, aš jei būčiau turėjus ir tik 7, nenuleisčiau rankų taip greit.
Florencia parašė:
turejau 2 biocheminius, viena nekibima. Tirsim gimdos gleivine, vel is naujo kraujo tyrimai, konsultacijus pas imunologe, hematologe, kazkokie vaistai bus ryeqo, at…
Aš jau keikiuos su Ryeqo. Dar tik mėnuo kaip vartoju, o reiks dar mažiausiai iki birželio 18 ir manau kad dar kokį mėnesį po lieps vartoti, kad gimda ramiai sugyti galėtų.
Bandysiu su chirurgu kalbėti, gal yra kažkokių kitų būdų sumažint tas miomas iki operacijos, net kineziterapeutas sakė šįryt - tu gal pasikalbėk dėl to Ryeqo, nes šitaip tai čia ne gyveni, o tik išgyveni, o jei dar keli mėnesiai priešaky... nu žo.
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai