24karatai parašė:
Nepabandzius nesuzinosit. Kilogramo iskart nesuvalgykit, koks vienas pradziai bus pats tas.
Skysčių tai labai daug išgeriu ir arbatų ir vamdens mane labai troskina
niekad.nesu tiek vandens gerusi
24karatai parašė:
Nepabandzius nesuzinosit. Kilogramo iskart nesuvalgykit, koks vienas pradziai bus pats tas.
Skysčių tai labai daug išgeriu ir arbatų ir vamdens mane labai troskina
24karatai parašė:
Skysčių tai labai daug išgeriu ir arbatų ir vandens mane labai troskina
Na kaip daugelis jau tikriausiai zinot, pradejau nuo pirmadienio tik zindyt. Iki vakar visad zysdavo apie valanda mazule kol pasisotindavo. O dabar jau antras kartas, kai apie 30min tik. Ar tai reiskia, kad ismoko tinkamai zyst ir greiciau pasisotina dabar?
pirmai pampis buvo pilnas sysiaus, dabar ne tiek daug, bet irgi sysius
Silkverpe parašė:
O nuo melyniu melynas?![]()
Ne, jusu suvartoto maisto pigmentas per piena vaikui i zarnyna ir toliau i ismatas…
Šiektiek persiduoda. Meksikiečių pienas yra šiektiek oranžinis nuo kažkurių ten prieskonių. Čia tik šiaip - faktas toks
Karole2 parašė:
Sveikos norėjau pasiteirauti ar normalu zindant jausti kitame spenelyje tartum su adatom kas jį badytu ir iš jo ima laseti pienas? Tai trunka neilgai,zindimo pradži…
Viskas normalu, atsipalaiduoja pieno latakeliai
Laba, as taip pusiaau i tema pusiau ne
sitas klausymas skirtas tom mamytem kurios gliutemo nevartoja. Kaip jums pavyko?? Galvojau nuo pirmadienio ir as bandysiu (taip nusprendziau del saves labiau nei del maziuko, nes pfu pfu pfu lyg ir baiges pilvuko bedos) Pradzioj mintis buvo atsisakyt tu tesioginiu dideliu gliutemo saltiniu, paskui pamazu ismest prieskonius, sultinius su juo ir pan. Nu bet pirma diena per pietus vel sekmingaai valgiau duona prie salotu
ir tik suvalgius supratau kad ups
kaaaaaip isjungti ta automatikaa?
Ir dar... Kurios kiausiniu nenaudijat, ar tada juos keiciat kiausiniu pakaitalu? Pvz kepiniams?
Saan parašė:
Laba, as taip pusiaau i tema pusiau nesitas klausymas skirtas tom mamytem kurios gliutemo nevartoja. Kaip jums pavyko?? Galvojau nuo pirmadienio ir as bandysiu …
Einam i tema, ten gal aktualiau ir placiau pasnekesim
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/sveika-mityba-kokie-yra-jos-kriterijai/page/20
Silkverpe parašė:
Einam i tema, ten gal aktualiau ir placiau pasnekesimwww.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/sveika-mityba-kokie-yra-jos-kriterijai/page/20
Ok aciu
Robercita parašė:
Nu čia jūs žinot vienaip, aš žinau kitaipJei jums atrodo, kad obuoliai nepučia vidurių, tai duokit ir kūdikiui ir pati maitindama valgykit, aš vaikelio sveikata…
Nepucia
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai