laukų vėjas parašė:
geriau neturekit fantaziju, kad ta pietu kose taip ims ir valgysdauguma MP vaikuciu normaliau pradeda kazka valgyt tik apie pirmaji gimtadieni...
![]()
Manau indvidualus reikalas, visi vaikai skirtingi
laukų vėjas parašė:
geriau neturekit fantaziju, kad ta pietu kose taip ims ir valgysdauguma MP vaikuciu normaliau pradeda kazka valgyt tik apie pirmaji gimtadieni...
![]()
Manau indvidualus reikalas, visi vaikai skirtingi
ruciukas18 parašė:
Labas vakaras as tokiu klausimu pas jus, ka daryti, kai kudikis maitinamas, kandziojasi ? Gal kas su tuos susidure![]()
Turbūt visos ankščiau ar vėliau patiria dantukų aštrumą
Sūnui suveikė atimti, pabarti, leisti paverkšlenti ir tada pasakius"bandom dar kartą" vėl mėginti. Dukrytei tai neveikia. Ai, nebeduosi? - tai ir nereikia
laukų vėjas parašė:
![]()
Na tikrai ne visi tik mp gyvi, mano jau puikiai ir koses valgo, nors zinoma mp begalo svarbus, tik labiausiai nakti, diena sunkiai isiulysi
viiva parašė:
Tai saunuole moteris, kad prisidenge ir nezinau, gal tikrai kokia kritine situacija ir nebuvo galima kitaip, visko gi buna, bet tai neturetu buti kaip norma, kai 'm…
As jums duosiu nemokamai auksini patarima - kol neturite vaikelio, stenkites neturetu jokiu kategorisku nuomoniu ju auginimo klausimais, nes kvailai atrodysite veliau ;) o tuo labiau nesmerkite kitu kol pati tiek mazai patyrus ;)
vesta.jociute parašė:
Kai paauga manau, kad galima suderinti viska kai prasideda primaitinimai, juk gali kai jau įvedi pietus kad butu ne mp tai prasau turit kokias 4-6val viesumoje ir p…
Sunkiai čia. Maniškis po košės max 2 val ištempdavo, jei nedaug valgydavo ir tiek neištraukdavo. O jei nori mp tai ir sausainiai nepadėdavo.
salta-arbata parašė:
Uoj kokia gera iliustracija![]()
Tikrai idomi tema zindymas viesai, to dar neteko daryti, bet jei reiktu, ir zindyc…
O kodėl einate? Aš max. labiau kamputį atsisėdu, labiau už nugarų jei matau, kad kam nepatogu, nes jei būčiau su sūnum slėpusis, pusę metų nebūčiau kojos iš namų kėlus. Net visos Velykos ir Kalėdos būtų buvę slaptoje.
Naudoju žindančioms skirtus rūbus ir nesivarginu. Visada pasiruošus taip sakant
salta-arbata parašė:
As jums duosiu nemokamai auksini patarima - kol neturite vaikelio, stenkites neturetu jokiu kategorisku nuomoniu ju auginimo klausimais, nes kvailai atrodysite veli…
Man nei silta nei salta, zindykit jus kaip norit, o as zinau, kas man priimtina, o kas ne
Mano kudikis valgys privaciai, o ne viesai. As maciau, kaip kudikius augina zmones, kurie man yra autoritetas, is ju pavyzdi ir imsiu. As nekalbu apie kritinius atvejus, bet nereikia tokiu kritiniu atveju susikurt ir tiek.
viiva parašė:
Man nei silta nei salta, zindykit jus kaip norit, o as zinau, kas man priimtina, o kas neMano kudikis valgys privaciai, o ne viesai. As maciau, kaip kudikius au…
Susikurt? Juk į polikliniką reikės irgi eit, o ką ten kūdikiui sakysit? Palaukt, nes nu prieš pusvalandį žindo. Ar taip kokių reikalų gali atsirasti, tai juk nepasakysit, kad ateisit po metų tvarkyt, tai jau sukis nesisukęs ir va tau kritiniai atvejai.
Sveikos, noriu patarimu, baigiau maitinti mazyli, bet iskilo didele problema, pieno turejau labai daug nes nusitraukinejau pientraukiu. Islaukiau visa savaite su didziausiais krutines skausmais, atrodo kad buvo kaip ir pasibaiges pienukas, bet liko skausmingi guzai, kuriuos ismasazavus vel pieno gamyba prasidejo. Dabar esu nezmoniskuose skausmuose... dedu kopusto lapus, masazuoju, bet kol kas dar netraukiu. Ka patartumete?
Katiara parašė:
Susikurt? Juk į polikliniką reikės irgi eit, o ką ten kūdikiui sakysit? Palaukt, nes nu prieš pusvalandį žindo. Ar taip kokių reikalų gali atsirasti, tai juk nepasa…
Nu paeini kur nuosaliau, nusisuki nuo zmoniu. Jei jau vaikstai i poliklinika nuolat, tikrai galima ka nors sugalvot.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai