Darija25 parašė:
na taip reikia elgtis taip kaip man ir mano vaikui geriausiai butuo ji nesena 45 m.tiktai
![]()
o nera nei vienos mamos toj grupej, su kuria pabendrautumet?
Darija25 parašė:
na taip reikia elgtis taip kaip man ir mano vaikui geriausiai butuo ji nesena 45 m.tiktai
![]()
liepuzele parašė:
na matot,kadangi mes ateje tik nuo sios ziemos galo,tai su visais tewais matomes labai retai,o su kai kuriais tik pasiimant ar nuvedant vaikucius,kalbames su visais,bet artimiau nespejome susibendrauti..
Sveikutes,gal ka sudomins
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/parduodu-2-sukneles
Darija25 parašė:
na bet tikrai kuriozu buna juodubet istikro visa tai eina vaiko saskaita.. situacija:kaip jus auklejate vaika namie?na kokias bausmes skiriate?as paaiskinu, kad jei labai supykstu,pakeliu tona,taciau visas auklejimas pas mus yra aiskinimo metodu,kai pavargstu aiskint i sawaites ,,kalendoriuka'' uzdedu minusa (pasidare ir pasikabine ant saldytuvo vaiko geru darbu,blogo elgiasio kalendoriu)ir jei iki savaites galo jis prirenka daugiau minusu,negauna kazko ko labai nori,jei daugiau pliusu-priesingai..aga..ji uzfiksawo apie tuos minusus,na ir ka jus manot..ateinu pasiimti po keliu dienu vaiko,tai ji ne tik mano vaika pazemino ,bet ir mano auklejimo priemone,(kuri mums puikiai veikia)jai pasirode,kad as lievai matai sugalvojus
sako ,jau siandien kokia 100minusu jusu vaikas uzsidirbo!sakau ka?uz ka?neklause baisiausiai neklause?ka dare klausiu?ji:baisiai isdykawo..sakau tai normalu,tai yra normalu, berniukai isdykauja-super.bet sakau bukit miela ir man atsakykit,kaip jis isdykauja vienas?laipioja ant stalu, krinta, bega, musasi, dauzo kazka,meto,isterikuoja,ka daro sakau ka?sako jau judrumas neispasakytas,tai suprask kaip nori zmogau
![]()
O nesake,kad berzines koses jam reiketu? musu buvusios gr aukletoja,tai tevams pasake,be berzines koses nieko gero is to vaiko nebus... jos noretu,kad vaikai visi butu paklusnus,bet deja taip nebuo ir nebus,vieni letesni,kiti judresni,beje ant letu vaiku esu girdejusi sakiusia,kad tas vaikas mema,ji visur reikia stumti,kad darytu... zodziu neitiksi...
Darija25 parašė:
man kaskart nuejus norisi irasyti jos pokalbi su manim...oi nusviltu si pedagoge,oij..taciau,kazkaip vis pagalvoju,na cia krastutinis atvejis jau,bet jei ji nenurims as tikrai taip ir padarysiu![]()
labai gera mintis,nelauk irasinek,nereikes nepanaudosi,reikes panaudosi
manau galetu pamacyti vyras jeigu nueitu su ja pakalbeti,nes situacija tikrai ziauri... ja reikia statyti ant ausu!
Nesupykit merginos uz mano nuomone, bet nesuprantu kam diskutuoti cia apie akivaizdzias problemas ir nesiimti jokiu ryztingu veiksmu.
Kaip suprantu visi negerumai jau vyksta daugiau kaip puse metu. Taigi, ko laukti?
Reikia kreiptis i aukstesnes instancijas su skundais, geriausia zinoma rastiskai.
Atsiprasau, jei ka nors izeidziau....
ritat29 parašė:
Nesupykit merginos uz mano nuomone, bet nesuprantu kam diskutuoti cia apie akivaizdzias problemas ir nesiimti jokiu ryztingu veiksmu.
Kaip suprantu visi negerumai jau vyksta daugiau kaip puse metu. Taigi, ko laukti?
Reikia kreiptis i aukstesnes instancijas su skundais, geriausia zinoma rastiskai.Atsiprasau, jei ka nors izeidziau....
tam ir yra forumas kad diskutuoti,juolab,kad jis apmires gerokai buwo
LiepElija parašė:
labai gera mintis,nelauk irasinek,nereikes nepanaudosi,reikes panaudosimanau galetu pamacyti vyras jeigu nueitu su ja pakalbeti,nes situacija tikrai ziauri... ja reikia statyti ant ausu!
eik tu ejo ir jis kalbejo,su juo graziai ji kalba,man-akis drasko..
jam pasakoja,kad jeigu tokiu vaiku darzelyje nebutu,jokiu svenciu,jokiu veiklu nebutu galima vykdyti,jokiu pokalbiu vesti,nes jis labai saunus berniukas,zingeidus,protingas..o man-jau judrumas neispasakytas,neklauso vienas is musu grupes ereliu..ogo galvoju moterie,kaip tu cia issamiai...
Darija25 parašė:
![]()
tam ir yra forumas kad diskutuoti,juolab,kad jis apmires gerokai buwo
o sia situacija pasakoju tam,kad ne viena is cia esanciu i darzelius,jame dirbancius pedagogus neziuretumete pro pirstus..nes kiek yra situaciju,kai aukletojos zino,jog vaikas nepasiskus,dar nealbantis ir nieko nepasipasakos tewams buna pasodinti basomis kojomis ant betono kuris pridengtas ,,linoliaumu'',nurengiami ir pasiunciami be slepeciu i miegamuosius,kiek maisto vaikuciams per asaras sumaitina gruzdamos,nes mat joms nera nervu.. kiek tuos pipirus mazus tampo,kad uzkliuvo ir pargriuvo(o jie juk dar nerangus,mazuciai)o ka jau besakyt apie apkalbas
![]()
Labas rytas, mamytės
o aš norėjau pasidomėti, kaip mano mažosios bendraamžiai naktimis miega? ar dar valgo naktimis?
aš jau nebežinau ką daryti
nebepamenu kada miegojau ilgiau kaip tris valandas be pertraukos
dienom valgo kaip didelė, viską ir daug, naktim kaip kūdikis, kas tris valandas geria mišinuką
jau paskutiniu metu bandau vandeniu apgauti, bet po valandos būna alermas vėl
ir kada baigsis tie naktiniai valgymai
didžiuosius kai auginau, tai nuo pusės metų abu jau buvo atpratinti nuo naktinių valgymų
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai