medu parašė:
eina sau, pas mus diena iš vis retas atvėjis kad miega, nebent labai jau išvargęs būna![]()
o diena lauke nemiega?
medu parašė:
eina sau, pas mus diena iš vis retas atvėjis kad miega, nebent labai jau išvargęs būna![]()
o diena lauke nemiega?
Kristinute. parašė:
pritariu kad ispucia ;D mano vyras sake irgi prades gert misinukus ;D nes nori svorio priaugt ;DDD
maniskes zandukai tai kaip pas hameka koki nuo misinuko
o jau ir leskos kokios
medu parašė:
pamiega porą valandų, bet ir tai lauke būdamas jau verkt pradeda, nepatinka jam matyt dienom miegot![]()
Mano mergyte irgi nemegeja diena miegot, pasnaudzia pusvalanduka ir vel akys placios, gerai, kad kieme pamiega
Mes taip pat pasirodom

IevaEgidijus parašė:
Sveikos dar karta, mus istiko bedele, tiksliau jau kokias dvi savaites ta pati beda kankina.. uzkieteje viduriukai, nebezinau ka daryt, ir pas kelis gastroenterolog…
mum kai buvo uzkieteja daktare paiule kolinox lasiukus nusipirkti, ir padejo tai kai uzketeja vel visada i misinuka ilasinu
medu parašė:
matai tavo didesnis jau ;) speji viska susitvarkyt jei diena nemiega? maniske, kai nemiega oj kiek demesio reikalauja
, dar siek tiek pasedi vibro kedutej, bet greit natsibosta, aj dar ant vystymo stalo megsta
tai kai jin ten kojas kiloja vonia tvarkausi, kai miega lauke vienos vel negaliu palikt, nes kas 10 min muistosi - ausys iskart plikos
tina999 parašė:
matai tavo didesnis jau ;) speji viska susitvarkyt jei diena nemiega? maniske, kai nemiega oj kiek demesio reikalauja, dar siek tiek pasedi vibro kedute…
jis jau nuo 3 savaičių man dienom nemiega
išvis beveik nebūna kada susitvarkyt ar net valgyt pasidaryt, jei valgyt pasidaryt spėju kol snaudžia tai pavalgyt nespėju, nes dėmesio prašo, tai siaubas kažkoks
medu parašė:
jis jau nuo 3 savaičių man dienom nemiegaišvis beveik nebūna kada susitvarkyt ar net valgyt pasidaryt, jei valgyt pasidaryt spėju kol snaudžia tai pavalgyt nesp…
isivaizduoju... nes maniske kai pradeda miegot diena nebezinau ko griebtis, baime, kad prabus greit
buna pasidarau valgyt, po to 3 kartus sildau kol pavalgau
linavait parašė:
pas mane tai beweik visa diena miega o vej lauke tai net pazadint neina :),o nakti kazkur 11 uzmiega 7-8val atsikele jau
aina sau miegalius
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai