OlgaVan parašė:
Mamytes, ar ruošiatės į darbą išeiti? Su kuo paliksit kleckus? Aš jau kita mėn turiu išeiti, anyta žiūrės, bet abejoju kad susitvarkys.
Sveikinu
lengvo nešiojimo
OlgaVan parašė:
Mamytes, ar ruošiatės į darbą išeiti? Su kuo paliksit kleckus? Aš jau kita mėn turiu išeiti, anyta žiūrės, bet abejoju kad susitvarkys.
Sveikinu
lengvo nešiojimo
brigusia parašė:
Man irgi netinka pirmas vaikas![]()
Man abu netinka
atsipalaiduokit ir nepergyvenkit, kad reikia i darba. as jau antra savaite dirbu. bijojau net vyrui vaika palikt, bet pasirodo jis susitvarko geriau nei tikejausi. aisku pirmom dienom laaaabai sunku, iseidavau su asarom, o grizus is dziaugsmo apsiverkdavau. bet dabar jau lengviau ir kokia laime grizti namo, kai matai savo mazaja tiesiog spygaujancia is dziaugsmo, kad mama grizo.
Na aš jau antra diena pratinau prie aulytės. Valandą kartu namuose pabuvom, tada valandai juos vienus palikau. Vakar viskas gerai, be ašarų, šiandien, grįžau, radau abu žaidžia, bet auklė sakė, kad buvo labai užsiverkęs. Pamtęs mane, tik nušvito visas. Galvojau prilps, niekur nepaleis, bet lyg ir viskas gerai. Laksto, dūksta. Tikiuos, kad abu lengvai adaptuosimės.
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai