Sveikos
šiandien 4 mėnesiai, su dukra ir tėtis švenčia gimtadienį
kadangi turim Atopinį dermatitą - aš sėdžiu ant dietos, o vyrui į darbą liepiu išsivežti viską, kas akis bado
Vakar pirmą kartą teko su automobiliu važiuoti,kad pupa užmigtų. tiek pavargusi, tiek akys merkiasi, bet niurzga, o jeigu paguldai rėkia. Nu niekas nebepadėjo, tai į autokėdutę įdėjom, 15min pavežiojom ir grįžę į lovą paguldėm- kėlėsi 3 kartus, ačiū D, o buvom jau kas valandą pradėję paryčiais keltis..
Pupa vežime laike numiega apie 40 minučių, o dagiau rėkti pradeda, tai kartą net ant rankų reikėjo namo parnešti, o vežimaitį praeivės paprašiau pastumti, dabar labai bijau eiti į lauką.. bijau. Arba išeinam pusvalandukui ir netoli nuo namų.
o taip norisi grįno oro.
Va, kadangi turi labai daug plaukų, jie man visada slenka, bet šiuo metu taip, daugiau.
merginos, žiūriu į savo foto nėščios - dieve, kokia graži buvau, švytinti oda, figūra graži, ir pati laiminga. O dabar - šmėkla ant šluotos ir su lėkštėm. Žinau, kad nebeilgai, nors, koks tas nebeilgai? Visam gyvenimui dukrytė, bet kaip laukiu, kai galėsiu palikt tėtukui mergytę ir negalvodama, kad reikia papulio nueit į kirpyklą, į parduotuvę, į koncertą, į renginį.
Kaip noriu į SEL koncertą.. Bet vyrą teks išleist su draugais. Žodžiu. Aš didžiuojuosi,akd pati maitinu, bet nuoširdžiai pavydžiu toms, kurios su mišinukais maitina ir turi galimybę palikti vaiką su negasdinančiu žmogumi.
ir dar, gal kuri žinote, ar galima maitinančiai krūtimi mamai darytis tatoo? Ant riešo noriu savo dukters vardo.