Jaryna parašė:
Issiunciau![]()
Aciu
Jaryna parašė:
Issiunciau![]()
Aciu
Jaryna parašė:
Issiunciau![]()
Gal atsiųstumėte ir man?
[email protected]
Aurelija26 parašė:
Gal atsiųstumėte ir man?[email protected]
Issiunciau
Jaryna parašė:
Issiunciau![]()
ačiū
Jaryna parašė:
Issiunciau![]()
Gal galima ir man? [email protected] AČIŪŪŪ :)))
inceee parašė:
Gal galima ir man? [email protected] AČIŪŪŪ :)))
Prasom issiusta
Sveikos, noriu paklaust ar kurios mamytės vaikiukas irgi taip elgiasi. Maniškis gulėdamas ant pilvo vis padeda galvytę ant pagrindo, paskui vel pakelia, žaidžia, arba nešiojamas lyg ausyte norėtų paliesti petuką savo. Nei kažkokio uždegimo ausies, nei mieguistas. Gal kas panašiai susidūrė. Nežinau ar nerimaut.
Gal vaikutis i kanors ziuri ir taip gaunasi gal galvyte palenkta.O kaip ar tik i viena puse krypsta ar i abi ,gal del kakliuko,mano mergyte truputi irgi krypsta i viena puse ,nera kreivakaklystes ,bet kaip nugulejimas nedidelis tad lankom masazus ir labai ziuriu kad neguletu ant vienos puses kad ziuretu tiesiai ir tikrai matosi kad jau tiesiau laikomes .
Giedre0110 parašė:
Sveikos mamytes mums 5 menesiukai . Valgom jau ir pieniska kosyte ir darzovytes . bet pradejom nebenoreti misinuko. po kiek suvalgot jusu maziukai ? darzoviu ir mi…
Pas mane lygiai tas pats kai pradejom valgyt kose nebenori vaikas pieno
turbut labai jau nauju skoniu issiilgus
tai as kazksip ir nebekisu jo. Po koses duodu atsigerti vandens.tai pienelis liko tik vakarine pro edura pries miega ir nakty
Rugilyte22 parašė:
O kiek jusu sveria? Mano dukryte 7 kg, tai per pati viduriuka svorio lentelej. Gal cia koks augimo suolis buvo ir taip reikejo.
Mano mergyte per menesi valgydama viena kart dienoj darzoviene priaugo +500gr tai 5 men svere 6.3kg ir 65 cm dabar jau duodu du kartus koses (viena kart darzoviene kita kart grudu kose) tai matau kad irgi neprudus priaugs...kazkaip mano vaikelis ziuriu bus is smulkesniuju
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai