gynteux parašė:
Nevalgau nieko nuo ko galėtų pūsti pilvelį,bet pučia.
Bandet vilna??
gynteux parašė:
Bandet vilna??
gynteux parašė:
Mums padėjo enterokind, jei espumisan nepadeda, nepadės ir sabsimplex.
Raimuki parašė:
Aš jums pritariu taip pat lyginau save prieš 10 metų ir dabar, kad tikrai savijauta yra prastesnė. O mamytės kurios rašėte, kad amžius neįtakoja savijautos, taip pr…
O aš save lyginu su nėštumu tik dviem metam praėjus tai man irgi didelis skirtumas nėštumų ? Tai čia nesuprasi ar nuo amžiaus skiriasi ar aplamai nėštumai labai skirtingi būna,sunku pasakyti nuo ko čia priklauso,man dabar 28 metai
gynteux parašė:
Kreipiuosi į mamas,kurios jau auginusios vaikučius ! Kaip kovojot su pilvuko diegliais?pilvuko pūtimu?
Pati kazdien gerdavau pankolių arbatytę,mum padėjo,kartais net ir mažiukui duodavau po arbatinį šaukštelį arbatytės tos sumsišytos su espumizan lašiukais,labai gerai išeidavo oras nuo jos
Mesdu parašė:
Medicina lieka medicina taip ar taip tenka naudoti ka skiria,o is liaudisku patarimu didziausia pagalba juodos avies vilna,geriausia ne verpta,glausti prie pilvuko,…
Mano brolio mergytei dėja nepadėjo nei tai ? Labai stiprius diegliukus jie turėjo,mum užteko lašiukų ir pankolių man pagerti,ech tikiuosi ir su šituo leliuku taip lengvai praeisim tuos pilvukų skausmus ??
gynteux parašė:
O Colic Calm lasiukus meginot?
Satyte parašė:
Kaip man paaiskino gydytoja, tai svarbu greit issveikt. O dabar vaistai sako tikrai tiek nekenkia, kaip nestumo pradzioj, ar vidury kai gali sukelt salutinius povei…
Tai pasiskambinau sake ysla ciulpt, nosi plaut, siltu druskos tirpalu skalautis kuo daugaiu ir paracetamoli, tik jokiu fervex, teraflu, nes ten sake ne tik paracetamolis bet ir nereikalinga chemija.. sako gi sugalvojai tu cia ant paskutiniu dienu apsirgt..
Gintaryt parašė:
Na mamytės,man reikia patarimo, ar tiesiog nuomonės,ką darytumėte mano vietoje.![]()
Vaziuokit ?
Lelija011 parašė:
Tai pasiskambinau sake ysla ciulpt, nosi plaut, siltu druskos tirpalu skalautis kuo daugaiu ir paracetamoli, tik jokiu fervex, teraflu, nes ten sake ne tik paraceta…
Viskas kas galima ir ka pati naudojau ir padejo?

gynteux parašė:
Mum padedavo tik calic calm, nors ir maista ziurejau ir bandem kitokius lasiukus...
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai