auksellis parašė:
Artėja mum 2mėn skiepai, šį ketvirtadienį niekaip neapsisprendžiam ką daryt, skiepyt ar ne? Kokia jūsų nuomonė apie tai? Tik be pykčiu... Jai ne, tai kodėl?…
O kokie skiepai daromi 2 mėn.?
auksellis parašė:
Artėja mum 2mėn skiepai, šį ketvirtadienį niekaip neapsisprendžiam ką daryt, skiepyt ar ne? Kokia jūsų nuomonė apie tai? Tik be pykčiu... Jai ne, tai kodėl?…
O kokie skiepai daromi 2 mėn.?
Mamytes turiu tokia bedele, vienoj kruty yra guziukas, kazkada skaudejo ta vieta, buvo paraude, praejo, bet tas guziukas taip ir liko, jau kokios 3 sav ir masazavau ne karta, nedingsta, bet man jo visiskai neskauda , gal kas susiduret, ir mazyle is tos kruties sunkiau valga, galvoju gal del jo? Nes jis salia spenelio
makle parašė:
Jei jau toks tinginys vaikiukas tai is tikro misinys gali pakenkt pieno gamybai. As bijau duot misini vien del to. Pradzioj pora dienu esu davus bet iskart pastebej…
As jau baigiu pasiduoti, mano didesnis, Tai ir pienelio reikia daugiau, o ka daryti Kai vaikas klykia, stumiasi nuo kruties ir mosikuojasi, gaila vaiko, nepaliksi nevalgiusio gi maziuko... Per prievarta nesukisi... Kuri laika dar zaidziau su pientraukiu, bet jau truko kantrybe irgi, nes niekas ten normaliai neissitraukia, daugiau pienelio nesigamina Kad ir ka daryciau... Neatradau stebuklingo budo dar
Doviin parašė:
As jau baigiu pasiduoti, mano didesnis, Tai ir pienelio reikia daugiau, o ka daryti Kai vaikas klykia, stumiasi nuo kruties ir mosikuojasi, gaila vaiko, nepaliks…
Gal pas jus tas mistinis kruties streikas.. na ir aisku jei svoris mazas tai ir pieno jis nori daug ir greitai ir kaip sakai ant galo reik pasistengt istraukt ta riebuji, o taip.nervuoja, kai nebega jis lengvai.
makle parašė:
Gal pas jus tas mistinis kruties streikas.. na ir aisku jei svoris mazas tai ir pieno jis nori daug ir greitai ir kaip sakai ant galo reik pasistengt istraukt ta ri…
Neisivaizduoju Kas galetu buti, bet jau kantrybes vis mazeja, o labiausiai Tai nenoriu maziuko virkdyti ir Kad jis badautu jei tikrai jis nepasisotina is manes...
skrebutis69 parašė:
Ojėj koks drūtas vyras auga ?
Tikrai
paziuriu daugumos leliai tokie mazi, trapus, o mano yra uz ko paimti
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai