2017.07.17 22:16 (prieš 9 m.)
Besišypsantix3 parašė:
Gal apie vaikelius ir pilvukus savo pasikalbame, o ne apie kyšius ir korupciją? ;)
Prisidėsiu prie šitos diskusijos ;) ji malonesnė. Pastarasias pora savaičiu svoris mano laikėsi stabijus (6kg priaugau) ir man idomu kur dar tie kiti kilogramai norės augti, nes dabar dar liko apie 2,5mėn. Jau labai nekantrauju kada pamatysim savo mazyli ❤️ Taip jo laukiu, negaliu! Man atrodo kad aš jau visa amzinybe nėščia ?
Judesiukus jaučiu tikrai daznai, dabar jie jau "susistoveje " vienam šone. Gydytoja praita savaite per apziura sake kad vaikelis labai taisyklingai jau galvyte i apačia guli. Tai nezinau, gal kad judesiukai jau taip tik vienoj pusėj, gal jis jau ir nebesivarto? ? Bet aš neišmanau čia nieko.
Šiaip jaučiuosi pati gerai, tik nervina kojines ir batus autis ? Išskyru padaugeje bet neikyriai daug.
Ai dar norejau paklausti, gal aš čia viena tokia senamadiška, bet labai norėjau pilvuko fotosesijos, tai ja turesiu kita savaite atostogaudama lietuvoje. Labai nekantrauju. Ar dar kuri nors fotografuosis? Ar jau tik gimus leliukui?