simute777 parašė:
Koki pientrauki naudojat?
Man elektriniu greičiau. Per val susitvarkau. O su rankiniu ilgiau ir jis da taip cypia ikiriai, kad grįžus iš ligonines ismest norėjos nelaikė nervai
simute777 parašė:
Koki pientrauki naudojat?
Man elektriniu greičiau. Per val susitvarkau. O su rankiniu ilgiau ir jis da taip cypia ikiriai, kad grįžus iš ligonines ismest norėjos nelaikė nervai
MamaMii parašė:
Sveikos mamytes. Sveikinu visas naujas mamytes kuriu dar nesveikinau🤗🌸🤱
Ar yra mamyciu kurios tik traukiasi pienuka, kuri pati nemaitina?💙
Mes taip maitinames. Traukiu po viena kruti kas 3-4h. O vaikas didelis gime, 4200, bet uztenka ir kartais lieka
Matul parašė:
Mes taip maitinames. Traukiu po viena kruti kas 3-4h. O vaikas didelis gime, 4200, bet uztenka ir kartais lieka![]()
O aš abi nusitraukiu iškart. Man taip geriau
Ramitita parašė:
Kurios jau po termino, kiek jums leis dar nesiot? As ketvirtadieni keliauju pas akusere ir sius jau i ligonine.
Man buvo sekmadienį terminas, katik po konsultacijos, tai iki ateinančio sekmadienio dabar laukti ir darys tyrimus, o pirmadienį spręsis kas toliau
Rippinster parašė:
O su rankom iseina kam nors nusitraukt? 🙂 man reikes viena karta palikti mazyle kokioms 5h, tai nezinau ar verta pirkt ta pientrauki.
As tik su rankom galiu nusitraukt
Nauja3 parašė:
Man elektriniu greičiau. Per val susitvarkau. O su rankiniu ilgiau ir jis da taip cypia ikiriai, kad grįžus iš ligonines ismest norėjos nelaikė nervai :chichi:…
Oho gan ilgai traukiat. As max 25min ir pritraukiu net 200ml. 😏 Galėčiau ir daugiau
la mour parašė:
Oho gan ilgai traukiat. As max 25min ir pritraukiu net 200ml. 😏 Galėčiau ir daugiau
Na as virs 260ml.bet kai maziau diena tada greiciau. Paryciais net uzsnustu
tai ir val buna.
Internaute parašė:
As traukiuosi ir maitinu is buteliuko, kadangi neima mano papulio mergina niekaip, tik gimus ji buvo isvezta i klinikas is kart, kur gavo buteliuka, o mano dar spen…
Ar neskauda speneliu jums? As vos ne per asaras pradedu traukima. Man ir taip budavo labai jautrus speneliai, bet dabar baisu. Gal dedat koki kompresa ar ka?
la mour parašė:
Traukiu, bet ir duodu zyst krutine, bet tik viena, nusprendžiau traukt, nes vienos krūties neima visai. Pripratau jau, ir šiuo metu lengvai nutraukiu daug, kiek lie…
Kokioj pozoj nutraukinejat pienuka? Gal juokingai skamba🤦♀️
la mour parašė:
Man tai po kokiu 10min niekas nebesitraukia.
Gal kuri paaiskins kaip man taisiklongai nutraukineti pienuka? Kiek laiko ir pan? Labai noriu duoti savo pienuka bet bijau kad nedingtu jeigu per trumpai traukiu😢
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai