indodo parašė:
O man n-tą kartą herpeso krūva!!!!! Blembaaaaa. Lūpa vis skyla, a+d tepu ištisai, ir herpis vėl prisisėjęs. Jomajo.
Su arbatmedzio aliejum nebandei patept? 2 d ir nueis. . .
indodo parašė:
O man n-tą kartą herpeso krūva!!!!! Blembaaaaa. Lūpa vis skyla, a+d tepu ištisai, ir herpis vėl prisisėjęs. Jomajo.
Su arbatmedzio aliejum nebandei patept? 2 d ir nueis. . .
T.P.Keberiokst parašė:
Siandien tave prisiminiau.Gi vakar sakiau nieko neskauda.Siandien su plystancia dupce grizau.
Vaje užjaučiu, tikrai blogo nelinkėjau. Šian taip skauda,kad treniruotę sunkiai patempiau ir turbūt teks jau atsisakyt, bandyt namie pajudėt
Megann parašė:
Tai ledai ir grietinėlė dėl kalcio greičiausiai?nes po maudenimų ir man kalcio sakė pagerti, magnio jau gėriau.
Aga dėl kalcio,bet kalcio daugiausia geltonam sūryje, bet jiir kaip moteris suprato mane, kad desertukus mėgstu
Aš magnį sugėriau, ir kojas vėl traukia, bandysiu ryt neprivalgyt ir kraujus pasidaryt.
Ohhh... man šiandien irgi tokia nelengva diena darbe buvo..vienu momentu jau save pagavau, kad tiesiog sėdžiu, nebegirdžiu ką vadovė šneka, jaučiu krebždėjimus pilvelyje ir jie man primena, kad liko tik pusantro mėnesio, uždarau duris darbe ir chill grill... Kaip laukiu!!!!!!!
@
Emi ly parašė:
Niu mamukai, patiko man akušerė šiandien, sakė valgyt žele, ledus, grietinėlę![]()
Zele ? kaip as ja buvau pamirsusi..reiks rytij butinai uzsipirkt ?
_fajnulka_ parašė:
@
O dar skaniau, jei iš kokio kompočiuko
katenka parašė:
Siandien pastebejau, kad pedos patinusios. Ar kam nors taip buna? gal skysciai susilaiko, nors atrodo einu i wc normaliai
Ne tik pėdos visos kojos pabrinkę, kelnes ar kojines nusiėmus vis dar su kojinėm būnu, visi raštai įsispaudę
katenka parašė:
Ne tik pėdos visos kojos pabrinkę, kelnes ar kojines nusiėmus vis dar su kojinėm būnu, visi raštai įsispaudę![]()
Man irgi buna, kad kojines dar nuemus jos lieka ant odos
nieko nedarau, kartais paguliu kojas auksciau pakelus ir tiek
linciukas79 parašė:
gal skalbimui kuri bandet situos, pradejau interneta narsyti apie skalbima ir radau toki produkta
Bandžiau, man nepatiko
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai