Only_good_souls parašė:
Mes vis apie vaikus ir apie vaikus. O kaip mamytės jaučiatės pačios? Kaip svoriai? Kaip plaukai nagai ir ragai?![]()
Mano svoris -6 kg kaip buvo pries nestuma. Labai dziaugiuosi tuo
Na as stengiuosi dar prisilaikyti, nors maitinu Mp, bet jauciu jeigu valgyciau tiek kiek noriu, butu pliusas oho
Nors ir dabar saldainiai, sausainiai ir pyragai eina i trasa, bet vakare jau stengiuosi nekramsnoti nieko. Plaukai mano atsigavineja, ataugineja nauji, nes puse galvos isslinko. Vitaminus perku is USA man ten geresnis kainos ir kokybes santykis. Na, o pati savijauta, kaip cia pasakius, aisku pabanguojanti tokia, bet kaip sakau vyrui "as dabar tokioje isimylejimo fazeje"
su maziuku, rutinos daugiau ir naktys nelengvos ir valgo jis nelabai, na, bet tiek daug meiles sirdyje dar nebuvo, as jau galvojau, kad vyra myliu stipriai, bet pasirodo myleti galima dar stipriau 🥰
Labai laukiu pavasario.. laukiu kada atsidarys kirpyklos, pirmu taikyniu leksiu dazyti plauku, tada i soliariuma ciut ciut, tada apsirengsiu vienu dydziu mazesniais dzinsais ir pirmyn su vezimu i miesta, visa tokia grazi grazi 🤣😁
Va tokia ta ir savijauta 😅