Brunete parašė:
Gal pasikartosiu su klausimu, nepamenu ar klausė. Kur pirkot naktinius į ligoninę. Nu nerandu nors tu ką.
Pasiėmiau vyro senus marškinius 😅
Brunete parašė:
Gal pasikartosiu su klausimu, nepamenu ar klausė. Kur pirkot naktinius į ligoninę. Nu nerandu nors tu ką.
JPetke parašė:
Gera ideja 😀 tik vyras turi but is stuomens ir is liemens 😂😂
Brunete parašė:
Bandyk pasižvalgyt Buuba.lt aš iš ten pirkau vienus naktinukus, visai patiko :))
Brunete parašė:
Aš asmeniškai Maximoj radau susagstomus per visą ilgį. Merginos dažnai randa Gariūnuose ar Kaune Urme. Online parduotuvėse irgi yra pasirinkimo (pvz.: emama.lt, 9menesiai.lt
Geras variantas su vyro marškiniais 😁
saulemuske parašė:
Aš asmeniškai Maximoj radau susagstomus per visą ilgį. Merginos dažnai randa Gariūnuose ar Kaune Urme. Online parduotuvėse irgi yra pasirinkimo (pvz.: emama.lt, 9me…
Su vyro marškiniais be šansų. Nes jie man vos pilvą uždengia 😂reiks internete ieškoti.
Brunete parašė:
As iš mūsų mažylių kitos mamos perpirkau
Jus perkate tas pizamas kad gimdykloje apsirengi jau ir gimdyti ir per saremius buti? Ar cia jau palatoje kaip grysit.? As nezinau kaip ten gimdykloi turi duoti seip marskinius vienkartinius ar jus perkates? Ar busit su tais kur pirkot tada reikia dvieju pizamu nes po gimdymo tai jiem jau viskas bus..
gintaryte1991 parašė:
Jus perkate tas pizamas kad gimdykloje apsirengi jau ir gimdyti ir per saremius buti? Ar cia jau palatoje kaip grysit.? As nezinau kaip ten gimdykloi turi duoti se…
Santaru klinikoj neduoda, reikia savo turėt, tai teko įsigyt. Ir plius papildomai po gimdymo maitinimui. Bet jei ligoninė duoda savo, tai nėra reikalo savų gadint.
saulemuske parašė:
Santaru klinikoj neduoda, reikia savo turėt, tai teko įsigyt. Ir plius papildomai po gimdymo maitinimui. Bet jei ligoninė duoda savo, tai nėra reikalo savų gadint.…
Supratau.. As planuoju kaune 2roje ligoninej gimdyt. O kad suzinoti turbut reikia skambint i skyriu ten.
gintaryte1991 parašė:
Jus perkate tas pizamas kad gimdykloje apsirengi jau ir gimdyti ir per saremius buti? Ar cia jau palatoje kaip grysit.? As nezinau kaip ten gimdykloi turi duoti se…
Klaipedoj i gimdykla dar duoda, labiau tuos naktinius bent as pirkau kad butu pogindyviniam ir paskui namie naudot
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai