Kristė27 parašė:
Pas mane nuo pirmo yra likę, bet aš kažkaip jau nebekreipiu dėmesio🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Nieko nepasake daktaras man gero visai 😊nei blogo
Kristė27 parašė:
Pas mane nuo pirmo yra likę, bet aš kažkaip jau nebekreipiu dėmesio🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Nieko nepasake daktaras man gero visai 😊nei blogo
MorningStar parašė:
Sveikos ar kas skiepijotes VAKCINA NUO DIFTERIJOS, STABLIGĖS IR KOKLIUŠO BOOSTRIX, sako cia pas mane kad privaloma nuo 27-36 savaites pasiskiepyti, ar kam daktare b…
Nežinau ,man nieko neminėjo niekas
MorningStar parašė:
Sveikos ar kas skiepijotes VAKCINA NUO DIFTERIJOS, STABLIGĖS IR KOKLIUŠO BOOSTRIX, sako cia pas mane kad privaloma nuo 27-36 savaites pasiskiepyti, ar kam daktare b…
Nea aš klausiau dėl skiepų nes darbe dare visiems, gine sakė kai gims tada darykis. Mergaites us laboratorinis matė kad du pilvu irgi sakė kad 🤰geriau be reikalo nesiskiepyti
Turiu klausimą, gal kažkurios situacija tokia, kad gimus dvyniams vyras antram vaikučiui auginti faktiškai išèjo/išeis metams vpa? kaip suprantu, jis tą daryti gali tik pasibaigus mano dekretui? t.y. vaikeliai gimsta, jis mėnesį pabūna kartu, tada išeina dar kažkuriam laikui į darbą ir tada jau išeina į vpa?
Labuka. Jetau mamytės maniau išprotėsiu šią naktį😭😭 man nėra nieko baisiau už skrandžio ir danties skausmą(net gimdymas ne toks skausmingas atrodo), žodžiu šiaip po biški užeina skausmas, o man kai davė iškart belekoks skrandžio skausmas, kad net nespėjau apsiprast, išgėriau 2 tabletes bet nepadėjo, nafik, kvėpuot sunku, rankos prakaituoja, po ta kambarį duoduos, galvojau skambint gyditojai bet žiūriu kad praeina ir vėl užeina. Galvojau išprotėsiu prisiekiu nes aš jau su Dievais šnekėjau ir mamą šaukiausi(ji gyva) ir taip kaip staigiai užėjo skausmas, taip staigiai ir praėjo, lyg niekur nieko, ir iškart užmigau, pasinaudojus proga kad nebeskauda. Kažin negali būt taip kad vaikas isirėmęs buvo? Nes kai nustojo skaudėt jaučiau judesius kurį laiką. Nebuvo jum taip?🤔🤷♀️🤔🤷♀️🤦♀️🙈
Kristė27 parašė:
Labuka. Jetau mamytės maniau išprotėsiu šią naktį😭😭 man nėra nieko baisiau už skrandžio ir danties skausmą(net gimdymas ne toks skausmingas atrodo), žodžiu šiaip po…
Manau, kad gali buti. Man jau menesi visa pilvo virsu skauda, toks jautrus. Ir jauciu judesius salia skrandzio, bet pacio skrandzio neskauda man
net pripratau jau prie visu siu potyriu.
Kristė27 parašė:
Labuka. Jetau mamytės maniau išprotėsiu šią naktį😭😭 man nėra nieko baisiau už skrandžio ir danties skausmą(net gimdymas ne toks skausmingas atrodo), žodžiu šiaip po…
Labukas man buvo šitaip , neviena sykį nepergyvenk , čia vaikų darbas yra , jie užlipa aukštin ant skrandžio , todėl stenkis labai vakare nevalgyt daug bu man taip būna , jei privalgau ant nakties viskas rautausi puse nakties .. 😘😊
Kristė27 parašė:
Labukas man buvo šitaip , neviena sykį nepergyvenk , čia vaikų darbas yra , jie užlipa aukštin ant skrandžio , todėl stenkis labai vakare nevalgyt daug bu man taip būna , jei privalgau ant nakties viskas rautausi puse nakties .. 😘😊 o man db 09 ekoskopija tai turiu sužinot kur gimdysiu kaune ar panevezi ir ar viskas gerai vaikams nes daktaras sako jei pirmas eina ruriuku zemyn tada tave pjaus , sako susižinok , kaip žinot jei kaip buvau dienos centre man nieko nepaskė daktaras..tai sakiau naglai klausiu dabar..
sestokaiteaiste parašė:
Labukas man buvo šitaip , neviena sykį nepergyvenk , čia vaikų darbas yra , jie užlipa aukštin ant skrandžio , todėl stenkis labai vakare nevalgyt daug bu man tai…
Jo aš kaip tik valgiau viską iš eilės tuo metu kai staigiai pradėjo skaudėt😭 viskas nebevalgysiu ant vakaro tiek 😭 niekam nelinkiu tokio skausmo... aišku klausk naglai, tau gimdymas ant nosies. Keista jog nesakė, galėjai paklaust. Man tai daktaras pasakė, kovo gale žiūrėsim ar verčiasi, balandžio pradžioj pasakysim kaip gimdysi, tai pačiai net nereiks klaust
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai