Barbora G parašė:
Sveikos, merginos, tai prisiduodu, kad jau ir aš pagimdžiau. Šį rytą 8.35, 37 pilnų sav., dukrytę, 3.66kg ir 52cm. Miega šalia, o aš visą naktį nemiegojus-spoksau s…
Sveikinimai!💕
Barbora G parašė:
Sveikos, merginos, tai prisiduodu, kad jau ir aš pagimdžiau. Šį rytą 8.35, 37 pilnų sav., dukrytę, 3.66kg ir 52cm. Miega šalia, o aš visą naktį nemiegojus-spoksau s…
Sveikinimai!💕
Barbora G parašė:
Sveikinimai! 👶 Būkit stiprios 🤩
Barbora G parašė:
Didziausi sveikinimai! 🎉🤗
Barbora G parašė:
Sveikinimai❤️❤️❤️
O as ligoninej nuo ketvirtadienio vakaro. Atvykau planiniam skatinimuj. Buvo planuota idet prostaglandino gelio, kad suminkstint kakleli, tada stebet, po 6 valandu dar idet doze, nuleist vandenis penktadieni ir gimdyt. Deja deja, planai pasikeite. Is pradziu prijunge prie monitoriaus bet daves leliukas, vis nustumdavo tas plastmases nuo pilvo. Issiunte vaiksciot koridorium kad uzsupt ir kad nurimtu.kai jau gryzau, atejo daktare, ir jau suruose viska skatinimuj. Ikiso dar pirstus prakrapstymuj. Sako nera vaiko galvos. Su kita akusere maigo pilva, nu galva sone. Atitempe masina skanavimo ultragarsu padaryt, vaikas persisuko sonu. Viskas sako, negalim skatint, negerk, nevalgyk, ryt ryte darysim cezari. Isveze I kita skyriu. Ryte badauju nes laukiu cp, vandens po maza gurksniuka isgeriu. Ateina daktare, jau pasakys galvoju mazdaug kelinta esu sarase. Sako nueik dar padarys tau issamu skana. Nueinu zemyn iki klinikos ultragarso, o leliukas vel sau guli galva zemyn, rankytem mojuoja, geras ramus. Ka, gryztu I skyriu, o jis tada vel skersas. Sako paliksim tave iki pirmadienio ligoninej, isvis nieko nedarysim. Del mano turimu komplikaciju, man mazesne rizika gimdyt paciai nei cezaris, mazesne tikimybe nukraujuot. Taciau kadangi vaikas krecia cirkus, skatint bijo ant savaitgalio kai yra tik budintys daktarai. Nes pasisukus skersai jokiu budu vaginalinis gimdymas neimanomas. Taip pat negali naudot vandenu nuleidimo kaip skatinimo kol vaikas grynai neslinks gimdymo takais. Tai jei vykstant naturaliam gimdymuj pasisuktu vel sonu, daryti extrini cezari bet butu nors pilna daktaru. Namo irgi neleidzia nes gyvenu 80km nuo ligonines, gimdau greit, 4 vaikas. Jei man namie nubegtu vandenys, o vaikas butu pasisukes, tai 20 minuciu jau butu per toli. Gresia placentos atsoka ir vaikas uzdust ir as pati galiu nukraujuot ir numirt. Tai dabar pirmadieni ziures. Jei padarys pirma skana, gules sonu, nezais ir darys cezari. Jei zemyn galva, bandys skatint su dviguba gelio doze ir visa gimdyma grynai stebes visa komanda. Jei ka, cezaris. Vakar ryte blioviau nes pagal mano plana as jau sekmadieni, arba veliausiai pirmadieni zadejau gryzt namo. Bet kai zinau kaip galejo baigtis laukimas namuose, nes as tikrai nebuciau greitosios kvietus del pirmo saremio,tai gerai kai esi daktaru rankose.
L.A. parašė:
O as ligoninej nuo ketvirtadienio vakaro. Atvykau planiniam skatinimuj. Buvo planuota idet prostaglandino gelio, kad suminkstint kakleli, tada stebet, po 6 valandu …
Vaje, nu skaitau ir vaje😩Suprantu kaip
vargina😩Nusiteikit, viskas pasibaigs gerai ir laimingai, lauksime ziniu pirmadieni❤️🤗
Eina sau
L.A. parašė:
O as ligoninej nuo ketvirtadienio vakaro. Atvykau planiniam skatinimuj. Buvo planuota idet prostaglandino gelio, kad suminkstint kakleli, tada stebet, po 6 valandu …
Eina sau kokia situacija 😱 Linkiu, kad pagimdytumet naturaliai ir be komplikaciju. Daznai buna, kad nervinies, stresuojies, o finale viskas gaunas dar geriau nei tikejais. Tai linkiu, kad jums viska sekmingai susiklostytu 🤗
L.A. parašė:
Svarbiausia, kad gydytojai Jums nori geriausio ir dėl to neskuba. O žinot kaip sako, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi.
Išlaukit, ir bus viskas geriausia kaip gali būti. Leliukas dar nenori gimti, galbūt taip ir geriausia ir Jums saugiausia. 👶
Bertukou parašė:
Svarbiausia, kad gydytojai Jums nori geriausio ir dėl to neskuba. O žinot kaip sako, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi.
Taip taip pritariu. Uztat jau nusiraminus
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai