Erikute1989 parašė:
Na va,prisiduodu. Vis delto gerai,kad nuvaziavau i ligonine pasitikrinti,nes jau buvo 6cm🤣
Sveikinu 😊 o ir sugebėk tu taip lygiai 00.00 išstumt 😊 labai gražus laikas😊
Erikute1989 parašė:
Na va,prisiduodu. Vis delto gerai,kad nuvaziavau i ligonine pasitikrinti,nes jau buvo 6cm🤣
Sveikinu 😊 o ir sugebėk tu taip lygiai 00.00 išstumt 😊 labai gražus laikas😊
Erikute1989 parašė:
O, sveikinimai!! Bent kiek truko pasakykit? ;) skausmu daznai nesinori prisimint
Erikute1989 parašė:
Didziausi sveikinimai!!!! ❤️
Laba, mamytės!❤️ Jau antrą dieną intensyviai užeina paruošiamieji. Porai valandų praeina ir vėl užeina skausmai. Labai skauda nugaros apačią ir klubus. Ketvirtadienį buvau pas ginę sakė mažutis jau labai žemai nusileidęs ir įsistatęs. Užėjo ir viduriavimai, ko nei kart per visą nėštumą nebuvo.🤭 Mums 38sav ar jau galiu tikėtis šiom dienom atkeliaujančio savo piliečio?😁
Busima mamuke parašė:
Sveikos 😊 po labai dideliu kanciu,sunkaus gimimo gime sunelis Orijus, vakar🥰 terminas buvo 22d. Bet skatino mane,nes po biski man pradedavo begt vanduo
Ooo sveikinu🥳😍
gabusi parašė:
Laba, mamytės!❤️ Jau antrą dieną intensyviai užeina paruošiamieji. Porai valandų praeina ir vėl užeina skausmai. Labai skauda nugaros apačią ir klubus. Ketvirtadien…
Galite...tuos nugaros ir klubo skausmus jutau iki pat kol pagimciau dukra...pagal gydytojus mano tokie net saremiai buvo...kai prasideda saremis iskart kerta i kojas ir nugara. Net auksere gimdykloje klause tau saremis buvo sakau taip .o ji man sako apararas ju nefiksuoja..o as jauciu kad saremis. Tai cia yra blogiausia .nes saremi gali numalsinti kazkiek skausma kvepuojant .o situ skausmu neina numalsinti..bet tokie saremiai ir su pirmu vaiku buvo tik tada ne tokie skausmingi kaip su dukra😏
Kaida parašė:
Didžiausi sveikinimai visiems besipilantiems gruodinukams!! Sveikatos ir dar kartą sveikatos! Pastebėjau komentaruose minimi atvejai, kai po truputį laša vandenys. …
Atrodo lyg nevalingai pasišlapintum truputį, po kurio laiko ir vėl. Tikrai atskirsit jei pradės po truputį bėgt.
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai