Gerumas parašė:
Merginos, kurios nešiojo s/m dydį, kokį dabar perkate ar pirksite dydį naktinukų?
Nešiojau S dbr perku viską M ir puikiai tinka ir tiks iki galo manau
žiūrint vėl nuo modelio rūbo kaip kam
Gerumas parašė:
Merginos, kurios nešiojo s/m dydį, kokį dabar perkate ar pirksite dydį naktinukų?
Nešiojau S dbr perku viską M ir puikiai tinka ir tiks iki galo manau
žiūrint vėl nuo modelio rūbo kaip kam
stebuklolaukiant parašė:
Sveikos merginos, ar kam buvo israse lomexin zvakuciu?Siandien po tepinelio rado grybeli, tai dabar nusipirkus perskaiciau, kad nesciosioms jo vartoti negalima.…
Buvo.. Kiek man pasakojo pirmam semestre blogai.. Paskui naudojama esant reikalui.
Gerumas parašė:
Aš taip pat s/m nešiojau ir imu viską M. Nu blogiausiu atveju L ir jau tikrai laisvi, nors pliuso jau 11kg turiu, bet tikrai ne xxxx
Na kas ima spec nestukems gal ir taip. Bet as neperku nestukems
o pilvui vietos reikia. Nors svorio nepriaugau net iki pradinio dar. Beto ir siaip turiu problemu per krutine, kad rubai buna siauri ar ankstoki, nors krutine ir nepadidejo, tai irgi norisi kad butu patogu, o neispausta 😊 kolkas viskas tikrai issitempia ant pilvo is maikiu ir sukneliu 😊
Junique parašė:
50eur
Daugoka 🤦♀️🙄
Raaasele parašė:
Šaunu, tai visur tada gali liktiaišku 50-60eur para - kaip savaitgalį Druskininkuose ar pajūryje pabuvus
ech, daug, bet niekas neverčia mokėti. Berods Santar…
Man atrodo 11 palatų, jeigu gerai pamenu 🙈 mūsų atveju tai reiks palatą imti, nes laukiam dvynukių, bijau, kad vienai nelabai pavyks susitvarkyti, o jeigu dar C.P.😬
Braškė90 parašė:
Man atrodo 11 palatų, jeigu gerai pamenu 🙈 mūsų atveju tai reiks palatą imti, nes laukiam dvynukių, bijau, kad vienai nelabai pavyks susitvarkyti, o jeigu dar C.P.😬…
Su dvynukais tėveliams priklauso atskira palata už kurią mokėti nereikia. Bent čia Kaune tokia tvarka
Justė1992 parašė:
Su dvynukais tėveliams priklauso atskira palata už kurią mokėti nereikia. Bent čia Kaune tokia tvarka
Vilniuj tai taip ner, bet is dvynukiu mamu kaunieciu atrodo , kad ir kaune tas pat kas Vilniuj.nieks gi nerezvuoja tu keliu palatu laukdami dvynuku ? Tipo dabar neduosim norinciom su vienvaisiais , nes o vdrug atvaziuos su dvyniais?
harmonic parašė:
Daugoka 🤦♀️🙄
Ne tas zodis nesamone
tikrai nematau uz ka tiek moketi. Bet seniau tos kainos buvo zymiai mazesnes ir protingos tokios, nelabai suprantu, kodel sitaip pakele
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai