Anonymouse parašė:
Sveikos mamytės. Pasidalinkit savo žiniomis su kokiomis priemonėmis išvalėte pleiskanas iš kūdykio galvytės? Pas maniški jos atsirado nesenei, ankščiau jų neturėjom…
Aliejumi ir šukomis.
Anonymouse parašė:
Sveikos mamytės. Pasidalinkit savo žiniomis su kokiomis priemonėmis išvalėte pleiskanas iš kūdykio galvytės? Pas maniški jos atsirado nesenei, ankščiau jų neturėjom…
Aliejumi ir šukomis.
Svbu parašė:
Zinokit ir pas mane ta pati situacija... Kaip as jus suprantu... 😭 As jau net nzn kokia diena ji pas mane dienos metu tiesiog streikas miego... Ji ir taip pas mane …
Tikiuosi, kad visgi čia toks tik etapas 😭 o Jūs turėjot miego regresą? Nes mes ryškaus nepanautėm, buvo, kad tiesiog tam tikrą laikotarpį ėmė keltis kelis kart naktį, pamaniau, kad čia regresas, bet gal visgi būtent dabar jį išgyvenam 🤔
Svbu parašė:
Gal kas bande ta oro gaivikli, , Dede miegas,, ?
Aš lašinu ramus miegelis bet...
DelNote parašė:
Tikiuosi, kad visgi čia toks tik etapas 😭 o Jūs turėjot miego regresą? Nes mes ryškaus nepanautėm, buvo, kad tiesiog tam tikrą laikotarpį ėmė keltis kelis kart nakt…
Man atrodo, kad mums dabar yra tas miego regresas. Nes jau virs savaites vargstam.
Tinaaaa parašė:
Sveiki 😉 Gal kas galite rekomenduoti Kaune kineziterapiaute mankstelems? Geriausia butu, kad su siuntimu, bet ydomu ir privaciai 👍
Bet tai žiūriu daugumai reikalingos mankštelės
Tinaaaa parašė:
Sveiki 😉 Gal kas galite rekomenduoti Kaune kineziterapiaute mankstelems? Geriausia butu, kad su siuntimu, bet ydomu ir privaciai 👍
Lankemes pas sportuojantys burbuliukai instagrame susiraskit, lb faina pasirode😊
Mums lygiai 4 mėnesiai, miego regresas jau eina 3 savaite..🙈 dieną pietų irgi sutrumpėjo /suprastėjo miegai...norėčiau pradėti duoti čiulptuką Avent ultra light naktimis, nes keliasi kas 1-2h naktimis ir tik pazindzius krūtį vėl užmiega....kadangi labai daug naktį žinda tai ir pilvo stiprus pūtimas nes turi viską suvirškinti...tai kitos išeities nematau, kaip pradėti su tuo čiulptuku tik patirties neturiu, kaip neprisidaryti bėdų - kaip ji duoti tinkamai,pasidalinkite patirtimi savo tos kurios pilnu tempu žindote ir naudojate nakčiai čiulptukus 🙏
Mildutea parašė:
Mums lygiai 4 mėnesiai, miego regresas jau eina 3 savaite..🙈 dieną pietų irgi sutrumpėjo /suprastėjo miegai...norėčiau pradėti duoti čiulptuką Avent ultra light nak…
Žinokit, nežinia, ar ims soskę... mano vaikinui priglaudi prie lūpų ir apsiverkia 😁 ima labai išskirtinais atvejais dienos metu. Bandėm trejas skirtingas firmas/formas
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai