Meteora parašė:
labas rytas, aš jau prie kabineto ☺️
Laba parasykit kaip sekėsi. 😉
Meteora parašė:
labas rytas, aš jau prie kabineto ☺️
Laba parasykit kaip sekėsi. 😉
Sveikos, mamytės! Junguosi prie Jūsų
turiu dvynukes, kurios irgi gimė geguže, tik 2018 metais..
laikas bėga, planuojame būti daugiavaikė šeima
pagal mano paskaičiavimus mums šiandien 4 savaitės ir 3 dienos, planuojamas gimdymas - 2023-05-19. Vakar Antėjoje pasidariau HCG tyrimą, rodo 650. Nieko neišmanau tyrimuose, bet, pagal nurodytas normas kaip ir viskas gerai? Ką galite pasakyti?
Taip pat norėjau paklausti, gal yra kažkokia FB grupė gegužinukų? Nes aš nieko nerandu
AlbinaN parašė:
Sveikos, mamytės! Junguosi prie Jūsųturiu dvynukes, kurios irgi gimė geguže, tik 2018 metais..
pagal mano pa…
Labas, man su 4 savaitem ir 3 dienom uzvakar atejo beveik identiskas hcg- 661. Taciau as ji tyriausi ir praeita ketvirtadieni ir jis buvo 461, tai reiskia, kad per 4 dienas man padidejo tik 200... siandien vel einu i anteja ir bus viskas aisku. Siaip pagal man skaiciavimas ir normas 600 mazokai, bet gydytoja sake, kad nekreipti demesio i nurodytas normas ir " nesukti galvos", pasikrinti vel tik penktadieni. Bet neiskenciau ir eisiu siandien.. pagal antejos normas 5oje savaite (jeigu cia nurodoma neimtinai) turi buti nuo 800.
AlbinaN parašė:
Sveikos, mamytės! Junguosi prie Jūsųturiu dvynukes, kurios irgi gimė geguže, tik 2018 metais..
pagal mano pa…
Yra bet paciam fb puslapi neaktyvios tik chate messengeri uzklausus moterys atsako
Fromvilnius parašė:
Labas, man su 4 savaitem ir 3 dienom uzvakar atejo beveik identiskas hcg- 661. Taciau as ji tyriausi ir praeita ketvirtadieni ir jis buvo 461, tai reiskia, kad per …
Aš suprantu kitaip:pilnos savaitės yra 4 ir į norma kol kas telpu, ar aš neteisingai suprantu? Užsirašiau pas šeimos gydytoją 21 d., pas gine 29 d., anksčiau vietų nėra
AlbinaN parašė:
Aš suprantu kitaip:pilnos savaitės yra 4 ir į norma kol kas telpu, ar aš neteisingai suprantu? Užsirašiau pas šeimos gydytoją 21 d., pas gine 29 d., anksčiau vietų …
As sito irgi nesuprantu ar mes skaitomes 4oje savaiteje ar jau 5oje, nes dabar ir eina penkta savaiye, ketvirta jau suejo. Gal kas nors is cia esanciu geriau supranta sias ribas ir pakomentuotu?
AlbinaN parašė:
Aš suprantu kitaip:pilnos savaitės yra 4 ir į norma kol kas telpu, ar aš neteisingai suprantu? Užsirašiau pas šeimos gydytoją 21 d., pas gine 29 d., anksčiau vietų …
Ir as jusu vietoje dar pasidaryciau hcg po keliu dienu, bus ramiau kai matysit augima
Fromvilnius parašė:
Ka tik buvau antejoje tai sake mums reikia ziureti i 4 savaite dar. Tai i normas pataikom.
Taip, jums yra suėję 4 savaitės, tiek kraujas ir rodo, o eina penkta, tas nesiskaičiuoja kai vertinamas HCG
Sveikos
Labai nedrąsiai jungiuosi prie jūsų grupelės. Paskutinės mm buvo rugpjūčio ketvirtą tačiau mano ciklas ilgesnis ir nevisada pastovus tai tiksliai nežinau kaip apskaičiuoti neštumo laiką. 
Nėrimo labai daug nes: pirmasis nėšumas buvo be jokių komplikacijų, paskui du nėšumai nustoję vystytis 6 savaitę ir galiausiai du metai nesėkmingų bandymų pastoti.
Visoms linkiu kad kad mažieji pilvelio gyventojai sėkmingai augtų ir stikprėtų ❤️
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai