Judita1995 parašė:
Man 5ta savaite po gimdymo prasidejo kaip menesines kokia savaite ir paskui kaip jum irgi pasirodo kraujo nesuprantu. Šian jau eisiu pas gyd. Apžiurai ir klausiu
Paskui parašykit ką sake dėl to tepliojimo🙂
Judita1995 parašė:
Man 5ta savaite po gimdymo prasidejo kaip menesines kokia savaite ir paskui kaip jum irgi pasirodo kraujo nesuprantu. Šian jau eisiu pas gyd. Apžiurai ir klausiu
Paskui parašykit ką sake dėl to tepliojimo🙂
Judita1995 parašė:
Man suskausta pilvo apacia ir pasirodo kraujo
Man tai niekas neskauda
Man mėnesinių nėra, bet kai maitini tai gali ir nebūti kiek žinau.
O dėl kakojimo, tai maniškis pradėjo kakoti kas 2-4d. Ir tą dieną po kelis kartus būna, bet jau taip kad iki pažastų. Tirštokai taip ir visada garstyčių spalva. Seniau kai kakojo kas dieną, tai būdavo ir grūdelių ir skysčiau, visaip. Bet spalva visada vienoda. Tik pirsčioja jau labai smirdžiai. Ar visų taip?
TukTukas24 parašė:
O dėl kakojimo, tai maniškis pradėjo kakoti kas 2-4d. Ir tą dieną po kelis kartus …
Mano irgi smardžiai perdžia, perdimo sumažėję lyginant su pirmu mėnesiu. Ir kakoja kaip ir pas jus kas kelias dienas 😌
TukTukas24 parašė:
O dėl kakojimo, tai maniškis pradėjo kakoti kas 2-4d. Ir tą dieną po kelis kartus …
Pas mus ir pirdaliukas smirdus bet ir Jakutis vajej kaip riecia nosytę.. Nors maitinu tik MP
TukTukas24 parašė:
pas mus lygiai tas pats, dabar kas 4d, bet kaip pakakoja tai uz visas dienas
daktare sake normalu taip, nes zarnynas bresta ir normalizuojasi
Kinderlekker parašė:
mamos kokio ugio bei svorio jusu 2menesiu leliukai?mes 58,5cm ir 5,900kg
![]()
Mes 61 cm ir 6.6 kg
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai