Monika Gun parašė:
Man irgi vakar suleido imunoglobulino. Skaudėt neskaudėjo, bet likusią dienos dalį tokia jaučiausi be energijos, ir tino rankos ir pėdos 🫣
Man kazkaip dienos pabaigoj patinsta truputi ciurnos bet tik tiek. Labai nesijaucia kolkas
Monika Gun parašė:
Man irgi vakar suleido imunoglobulino. Skaudėt neskaudėjo, bet likusią dienos dalį tokia jaučiausi be energijos, ir tino rankos ir pėdos 🫣
Man kazkaip dienos pabaigoj patinsta truputi ciurnos bet tik tiek. Labai nesijaucia kolkas
_ragute_ parašė:
Sveikos mamytės, nežinau ar nebūsiu praleidus tokios temos, bet man kyla klausimas, dėl naujagimio maudymo. Ką pirksit, jeigu namuose tik vonia? Vonelę, įdėklą į vo…
Zadam sulankstoma vonyte. Nes lb nepatogu bus pacioj vonioj maudyt tai virtuvej ant stalo bus pats tas pirmus men. O paskuj zadam rata pirkt ir plukdyt vonioj 😊
Mėtameškinija parašė:
Aš taip pat su kol kas gerais kraujo tyrimais, papildomų vitaminų negeriu, tik Omega3 🙂 Būna kažką patempia, pamaudžia, bet neilgai. Atsipalaiduokite ir džiaukitės …
As cod liver geriu. Yen vit d ir a ir plius vit b. Bet kadangi jau nebedirbu tai gal ir nebereik jo gert. Nes vien del darbo nuovargio ji geriu
Gretux5115 parašė:
Cia kad neatsirastu antikuniu nes mano kraujo rezus minusas o maniskio pliusas
Tai kaip suprantu jeigu mamos rezus plius,tai vyro net nežiūri? Nes mano plius,tai nieko neminėjo apie vyrą
Gretux5115 parašė:
Ar jusu kukuliukai labai duodasi? Vakar mano mazis atrodo non stop malesi net ir nakti. Jau net puoliau ieskot info ar tai nera blogai. Tai kaip ir nera nieko bloga…
Sakyčiau mano nelabai,ta prasme jaučiu kasdien judesius,bet nėra jokių stiprių,tokie tiesiog vidutiniai ar švelnūs. Bet naktį išvis nejaučiu,arba dėl to,kad miegu pati arba ji irgi miega,nes ryte realiai tik po pusryčių pradeda judėt🤷♀️
Gretux5115 parašė:
Ar jusu kukuliukai labai duodasi? Vakar mano mazis atrodo non stop malesi net ir nakti. Jau net puoliau ieskot info ar tai nera blogai. Tai kaip ir nera nieko bloga…
Duodasi ir mano gerai. Kartais net skausmingai, kažkaip po šonkauliais palenda. Vakare būna reikia dar įsipatogint, nes kaip man patogu, tai piliečiui panašu būna nelabai 😀
Ieškojau ir aš informacijos, ar gali būti kas negerai, tai neradau nieko blogo, neseniai buvo 30 sav. scanas ir tonusus matavo - jų metu irgi vyko makalavimasis, gydytoja sakę viskas gerai 🙂
Roberta0225 parašė:
Tai kaip suprantu jeigu mamos rezus plius,tai vyro net nežiūri? Nes mano plius,tai nieko neminėjo apie vyrą
Ne neziuri. Cia tik tada kai mamos minusas
Mėtameškinija parašė:
Duodasi ir mano gerai. Kartais net skausmingai, kažkaip po šonkauliais palenda. Vakare būna reikia dar įsipatogint, nes kaip man patogu, tai piliečiui panašu būna n…
Mano labai duodasi o ipac vakare kai atsigulu. Sokius jis ten rengia ar ka nes kartais per ponaicio makalavimasi net uzmigt negaliu 🤭
Joni parašė:
Sveikos. 😊
Tos kurios gyvenate Kaune arba aplink, kur planuojate gimdyti ir kodėl pasirinkote…
Kauno klinikose dėl vaisiaus augimo sulėtėjimo, pačios prastos sveikatos. Ten jeigu kas negerai, viskas vietoj. Nors labai nenorėjau, bet teks gimdyt čia vardan vaikelio sveikatos ❤️