Klara parašė:
O siaip kokie Jusu santykiai su ja?![]()
Galima sakyti - jokie. Pakalbam kai bendrai kažkur susitinkam kokiam pasibuvime, nesiskambinam ar nesusirašom atskirai. Jei ką nori sužinoti, klausio brolio (mano vyro).
Klara parašė:
O siaip kokie Jusu santykiai su ja?![]()
Galima sakyti - jokie. Pakalbam kai bendrai kažkur susitinkam kokiam pasibuvime, nesiskambinam ar nesusirašom atskirai. Jei ką nori sužinoti, klausio brolio (mano vyro).
Elanders parašė:
Ateinu pasiguost - mažu pasijausiu geriau, nes nieks "mano tokių hormonų ir mąstymo" nesupras geriau nei per tą patį einančios moterys!
Manau perdetai pergyvenat.
Neturetu rupeti, vyro mama, sese.
Jusu vaikas visu pirma jums turi but 1 moje vietoje, ir visiskai nusisisvilpt kiti zmones.
Maziau ziurekit i kitus.
Susitelkit i save ir savo vaika, maziau streso, nesukelkit nei sau nei mazyliui!
Elanders parašė:
Ateinu pasiguost - mažu pasijausiu geriau, nes nieks "mano tokių hormonų ir mąstymo" nesupras geriau nei per tą patį einančios moterys!
Pasakysiu tik tiek, mano tevam mano anukas 6tas jau bus, o smusu pirmagime buvo 4ta, viskas ok kiekvienas turi savo vieta,vaidmeni ir gauna simpatiju, o kaip gerai kai visu palikti vaikai, panasaus amziaus kartu zaidzia pas senelius😊👍pas vyro tevus 3 anuke buvo is musu, ir dbr 4tas musu bus irgi tas pats, visi savo gauna demesio, o siaip tikrai gerai kai to demesio ir nera per daug is seneliu ir aplinkiniu, nes tikrai nesinori lyginimu ir pamokymu iir daznu vizitu su leliuku
O del nestumo simptomu lyginimo tai isivaizduokit:Kasmet tuo pačiu taku žygiuoja 1000 žmonių. Vieni juo žygiuoja pavasarį, kiti viduržiemį. Kartais oras būna tobulas, kartais tave užklumpa audra. Kai kurie žmonės tuo laikotarpiu pakeliui gauna lauko gėles, kitiem kaip isbandymas pasitaiko - sezoniniai kriokliai.Visi žygiuoja tuo pačiu taku, bet nesitikime, kad visi turės tą pačią patirtį. Svarbiausia, kad jūs išeinate į žygį. Taip ir su nestumu vieniem lengvai kitiem tikrai tu simptomu daugiau gali but, visi mes skirtingi labai ir nereiketu lygintis kam sunkiau ar lengviau, ar juolab stebetis. Manau hormonai jus daugiau veikia, viskas bus gerai
R2024 parašė:
Visos rinksites 18men ar yra tokiu kurios 24men ?🙄
Aš irgi rinksiuos 18 mėn, finansiškai pagal išmokas labiausiai apsimoka
Elanders parašė:
Nesipergyvenkit 🌸 nes nuo to tik Jūs nukenčiate.
Mano mamai tai 4 anūkas, kai pasakėm reakcija buvo rami, nors mama emocionali. Na suprantu, tai jau 4 vaikas, kažkuo labai ir nenustebinsi.
Anyta apskritai šaltas žmogus, jai pirmas ir greičiausiai vienintelis anūkas bus. Tai reakcijos buvo 0,vyras mamą labiau pažįsta, sakė labai džiaugiasi.
Bet aš rami ir Jums to linkiu 🌸
Kaip ir vaiką visuomet mokau ir stengiuos pati pasinaudoti patarimu. Visuomet sakau, atsakingas už savo nuotaiką esi tu pats ir jei leisi kitiems žmonėms ją gadinti jie pradės tuo naudotis. Tai ir Jūs taip pat na neleiskite savo jausmais ir nuotaika kažkam manipuliuoti.
Labas merginos pasiguosiu šiandien ir aš. Šiandien lygiai 35sav Ir galvoju vis dėl to kiek laiko temsiu 🫣 Vis kažkaip daznesni ir stipresni tie skausmai kaip per MM na mano skausmas per tikrasias būdavo dar didesnis o čia toks lyg prieš MM jau lyg šonus tempia pusiu kaip pamiegot nebeatrandu vis kažkur kažkas tempia. Padaugėjo baltų išskyru prieš kelias dienas. O šiandien dar prie visko ir Viduriuoju 🫠 Kažkoks košmaras dar patemt nebe daug visgi liko ir taip bet jau vis galvoju ar vakare nepasikurs veikla 🫣 12 dieną pas gydytoja įdomu ką pasakys kas čia vyksta. na jei paintensyvėtu tai ligoninė iš kart 🙂 norėčiau dar bent tas dvi savaitėles patemt🫣🙂 Ar čia man kaip pirmakartei paranoja kad net vidurius suka🤔😂😂😂😂😂😂😂😂
0000 parašė:
Labas merginos pasiguosiu šiandien ir aš. Šiandien lygiai 35sav Ir galvoju vis dėl to kiek laiko temsiu 🫣 Vis kažkaip daznesni ir stipresni tie skausmai kaip per MM…
Prisimenu savo pirmąjį nėštumą, tai skausmų tokių nebuvo, bet į pabaigą tikrai ir išskyrų padaugėja, man dar ir pykinimas buvo sugrįžęs, ir viduriavimo buvo panašiu metu, atrodė vos ne pastoviai viduriai užkietėję ir kas čia dabar daros, gal irgi gimdysiu greit. 😀
O pagimdžiau tai 38+3 😀
Ar po kokliušo skiepo kam pasireiškė kokie šalutiniai poveikiai?
Skiepas darytas trečiadienį. Trečiadienį ir ketvirtadienį skaudėjo ranką, vakar prie skausmo atsirado ir patinimas ( kaip ir viskas normalu pagal aprašymus), bet šalia to atsirado betrotiškas niežulys skiepo vietoje.
Ir toliau niežti, yra patinę ir paraudę.....
Elanders parašė:
Man nebuvo, bet galiu pasakyti jog normalu, mane perspėjo jog taip gali būti
Elanders parašė:
normalu😊 pasiziurekite kuria vakcija Jums suleido ir internete susiraskite galimus salutinius poveikius. Man suleido adacel, tai kokie buvo simtomao surasyti galimi - visus turejau. Tiek rankos skausma (be patinimo ir nieko nesimate, tiesiog skaudejo), visiskai apetito nebuvo diena po to, skaudejo skrandi, pykino, buvo temperaturos. Bet dar sekancia diena viska kaip su ranka nueme😊
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai