Ruby00 parašė:
Vyras iš temu užsakė, bijau sumeluot, bet per 1,5-2sav. Kažkur atėjo 🫣🫣
Kaip vadinasi užsakant iš temu?
Ruby00 parašė:
Vyras iš temu užsakė, bijau sumeluot, bet per 1,5-2sav. Kažkur atėjo 🫣🫣
Ievukas parašė:
Kaip tik apie jus buvau pagalvojus prieš keletą dienų 🫣 kaip pilvukas auga? Kaip jaučiatės? 🫢😇
Įkeliu foto, kokį turim.

Ruby00 parašė:
Kaip tik apie jus buvau pagalvojus prieš keletą dienų 🫣 kaip pilvukas auga? Kaip jaučiatės? 🫢😇
Mm ačiū kad pagalvojote apie mane🤗.. Jo jau 4 menesiai, žinome kas bus. Sakė kad berniukas. Tai jau vardo ieškau 😁. Pabandysiu paieškoti tos lempos, nes labai jau nenori vakare eiti miegoti, vis ant rankų prašosi😊. Ačiū labai už foto
Pasamone parašė:
Aciu! Siandien davem jau cukinojos tai labai patiko ir greit suvalge. Jau laukiu rytojauso kaip jums sekasi?
Smagu, kad Jums puikiai😊O maniškė visiškam proteste, visą savaitę bandžiau primaitinimą, 3 daržoves bandėm ragauti, niekaip🤦🏼♀️ nesižioja, spjauna, niekaipnir neinper kur neikisi🫣dabar pasigavo virusą nuo brolio, tai teko nutraukti primaitinimo bandymus, ir bent džiaugtis, kad pienuką šiaip netaip valgo🫣Kalbėjau su gydytoja, jei šitaip kategoriškai atsisako maisto, sakė ir nekišti, nedaryti streso. Tai pqgalvojau dar po truputi palauksiu🫣
TheVi parašė:
Aš turiu lentelę, mano mama man padėjo ja sumaketuoti. Tai labai padėjo.
Nelabai skaičiuoju. Bet megiamus produktus miksuoju, jei viskas ok nauja ivedu.
Nesakysiu, kaip Jums baltai pavydžiu🫣😊Maniškė visai visai nevalgo, nors gavo i burnytę košytės, skonį turėjo pajusti, bet spjovė ir viskas, ir taip visą savaitę🫣
doneciu parašė:
Nesakysiu, kaip Jums baltai pavydžiu🫣😊Maniškė visai visai nevalgo, nors gavo i burnytę košytės, skonį turėjo pajusti, bet spjovė ir viskas, ir taip visą savaitę🫣…
Pavydejau pati sau, bet jau 2 sav atsisakiusi visų kruopų košių. Gelbėjuosi vaisiu garintom tyrem ir tyrelem pirktinem, daržovienes su mėsa valgo.
TheVi parašė:
Pavydejau pati sau, bet jau 2 sav atsisakiusi visų kruopų košių. Gelbėjuosi vaisiu garintom tyrem ir tyrelem pirktinem, daržovienes su mėsa valgo.
Na vis pas Jus valgo, linkiu, kad ir toliau taip😊🤞 O kada maniškė pradės net nežinau, stresuoju🫣 susirgo, tad atsisakiau primaitinimo, iki kol pasveiks, o poto vėl pradėsiu bandyti duoti, bet šiaip galvojau bent per savaitę suvalgys bent šaukštelį nežiaugčiodama ir nespjaudama lauk, kur tau..🫣😅
Jungiuosi prie miegų temos😊Maniškė keliasi nakti 2-3 kartus, keliasi 6 ryto🤦🏼♀️nes namiškiai pradeda krutėti,ir jai jau įdomu kas vyksta už tų durų. Vakare eina miegoti tarp 20-21 val, na būna, kad po 21 val dar. O diena neskaičiuoju miegelių kažkaip, bet būna jei namie būnam, tai 2-3 būna, bet ir ne visada vienodai, priklauso ar vienos namie būnam ( jei mažasis brolis namie kartu būna, tada gaunasi vos ne di miegeliai tik),kiek į lauką išeinam ar išvažiuojam kur. Bet rutinos negalih pasakyti, kad yra nusistovėjusi kokia🤔Aš galiu pasakyti, kad neesu pilnos nakties išmiegojusi jau beveik 3 metai🫣 nei vienos pilnos nakties🫣Laukiausi sūnaus, miegas prastas į nėštumo galą, gimus sūnui naktiniai maitinimai, sūnų maitinau naktimis 1-2 kartus per naktį iki 1 metubir 4 mėn, tada reikėjo po trupitį nutraukti maitinimą, nes sužinojau, kad laukiuosi, o nėštumas pasitaikė ne iš lengvųjų ir taip iki kol gimė mažoji...😊 ir po šiai dienai blūdinu naktimis😊😅
doneciu parašė:
Na vis pas Jus valgo, linkiu, kad ir toliau taip😊🤞 O kada maniškė pradės net nežinau, stresuoju🫣 susirgo, tad atsisakiau primaitinimo, iki kol pasveiks, o poto vėl …
Negalėjom ir mes valgyt. Žviegdavo nuo belekokio maisto. Stipresnių alergenų dar neįvedėm ir nežinau kada įvesim, nes netoleravo tų kurie dažniausiai nealergizuoja. Primaitinimą pradėjom 5,5 mėn, atrodė startas yra, primaitinimo ženklus rodė, daktarė davė žalią šviesą bandyt. Galiausiai pertraukos tik didėjo tarp maitinimų. Vis tekdavo daryt stop, dėl žviegimų, dėl kakio ir pan. Dabar vėl bandom, duodu išbandytus produktus bet kas antrą dieną vieną kart. Kol kas apie normalų valgymą ir antrą maitinimą per dieną galim tik svajot. Daktarės paaiškinimas, kad skrandukas nebuvo pasiruošęs maistui, labai keista, bet ji apskritai jautresnė. Jautresnės nervinės sistemos, greit pervargsta, gal susiję 🤔. Suprask kaip nori, bet dabar bus jai 7,5 mėn ir tik pradedam vėl normaliau bandyti valgyt.
doneciu parašė:
Na vis pas Jus valgo, linkiu, kad ir toliau taip😊🤞 O kada maniškė pradės net nežinau, stresuoju🫣 susirgo, tad atsisakiau primaitinimo, iki kol pasveiks, o poto vėl …
Nestresuokit, būna jiems tokių laikotarpiu, jau kalbėjausi su keliais pediatrais. Tai dabar daržovienes maišau iš 3 produktų. Jei naujas produktas, tai tik mesa ir naujas produktas. Buvau pradejus pergyventi. Pasvėriau ja augam puikiai.
Sakė duoti daržoves o po pietų daržoves ir mesyte. Tarp jų užkandis garinti vaisiai arba tyrele. Tai va pradesiu nuo ryt.
O dėl miegų.. kostmosas antra sav. Iš 3-jų dienos miegų grįžom į 4... Dienos miegai 1-2 as po 40-50min. Trečias ir ketvirtas 1,5h-kartais 2-3h. Einam vakarinio miego 21.30-22h. Anksčiau keldavosi 2-3 kart, dabar vienas paryčiais, bet ji keliasi 6.50-7.10h ryto. Tai arba jai augimo šuolis, arba reikia laukti vasaros laiko kada suksim, arba migdyti veliau tarp 22-23h..
23 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai