Aija parašė:
Aš makštyje irgi jaučiu kažkokį keistą jausmą. Sekmadienį buvo toks lyg gnybimas, lyg kas suspaudžia ir paleidžia, o dabar tiek pirmadienį, tiek antradienį toks jau…
Nežinau, bet man grynai kaip kad telefonas vibruotu :-D
Aija parašė:
Aš makštyje irgi jaučiu kažkokį keistą jausmą. Sekmadienį buvo toks lyg gnybimas, lyg kas suspaudžia ir paleidžia, o dabar tiek pirmadienį, tiek antradienį toks jau…
Nežinau, bet man grynai kaip kad telefonas vibruotu :-D
Nu man grynai gelbeja tai tik tas dopleris nes galiu klausyt sirdeles kai man neramu buna..isgirstu kad dunda tai tik tada ir nusiraminu..o taip tai net darbe baisiausiai sunku reikia lakstyt,lankstytis,kilnot dezes pilnas detaliu ir nieko..nei skauda nei dar kazkas yra.. tik troskina be galo ir apetitas toks buna uzeina kad atrodo visa vista suvalgyciau ant karto.
vaiduliukas112 parašė:
Merginos norejau paklaust kur daro ta slapimo tyrima ar butinai reik isitist i maksti tos vatos ar nebutina
Niekada nekisau
galite pridengti su kur makiažą valot ta vatele
Vaida86 parašė:
Bandyk pas petrauska as ryt kaip tik einu
Parasykit ispudzius po vizito
burbulis87 parašė:
Nu man grynai gelbeja tai tik tas dopleris nes galiu klausyt sirdeles kai man neramu buna..isgirstu kad dunda tai tik tada ir nusiraminu..o taip tai net darbe baisi…
Tiesa dėl troškulio paprašykite gydytojos kad padarytų kraujo tyrimus gliukozės, gal padidėjęs cukrus?
rozzzita parašė:
Niekada nekisaugalite pridengti su kur makiažą valot ta vatele
![]()
Maksty pridengt o slapimas turi but tas pats pirmas rytinis
ita3 parašė:
Iki 13 savaiciu ir 4 dienu ziuri. Tai Jums kaip ir neturejo buti per velu![]()
Nu tai vadinas tingejo laukt kol leliukas atsisuks
labai aplaidziai apziurejo mane, o taip norisi rupescio ir paaiskinimu issamiu
ir siaip ginekologe sake kad tam echoskopuotojui amzinai su kaklo rauksle problema, niekam jos neziuri. Baisus daktaras. Nu belieka tiketi kad viskas normoj
skai parašė:
Nu tai vadinas tingejo laukt kol leliukas atsisukslabai aplaidziai apziurejo mane, o taip norisi rupescio ir paaiskinimu issamiu
ir siaip ginekologe sake kad…
Ir man normalei tos rauksles nemate o kaip daktares paklausiau ar nereiks pakartot 2 kart ultra garso ji sako ne viska as ten pamaciau ka man ten reikejo.va toks atsakymas jos buvo
vaiduliukas112 parašė:
Maksty pridengt o slapimas turi but tas pats pirmas rytinis
Taip
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai