2023.03.16 00:36 (prieš 5 d.)
100salu parašė:
Del tu zodziu atsiradimo ir dingomo daug kartu dar gali atsirasti ir pradingti, net ir normalios raidos vaikui. Istikruju jie niekur nedingsta " kaupiasi " galvelej…
Pirštuku mokinasi rodyti, išmoko parodyti koja, kartais katiną ir pliušinį šunį yra parodęs, tėtį,bet suvtuobrodomuoju pirštų neaišku kaip yra, jis pvz maistą ar dar ką, pirma pačiupinėja, paspaudo su rodomuoju pirštų, tik po to ima su pieštukais. Labiausiai neramina kaip minėjau, kad niekaip nerodo ate ate, ranka net surakina, kai pamėginu paimti. Katutes ploja tik jei aš paimu už rankyčiu, pats nei pro kur, nevisada atsisuka kviečiamas vardu, kartais išsigąsta kaikurių garsų, tie rankų plėvesavimai kažkaip įdomiai atrodo, labai judrus, pakalbintas nueitų su bet kuriuo žmogumi, nebijo svetimų. Buvome baseine su kineziterapiaute, tai net ji nustebo, kad metinukas šitaip prisileidzia svetimus žmones, į mane tik kartais pasižiurėdavo ir viskas.
Moka jis irgi daug manau, padaro viru viru koše, pypt nosyte, myliu myliu kažkaip nevisada gaunasi. Su žaislais žaidžia, pasiėmęs mašinyte važinėja po visus namus. Aš tikiuosi čia tik tokia jo raida ir pradės daryti.