Ragdoll parašė:
Per kiek laiko gavot atsakymus Mthfr ir kariotipų?
Kariotipai sistemoj buvo po 3sav jau. Bet gyd atostogavo tai tik po 4sav uztvirtino
mthfr sake apie menesi, kolkas laukiame apie pora sav
Ragdoll parašė:
Per kiek laiko gavot atsakymus Mthfr ir kariotipų?
Kariotipai sistemoj buvo po 3sav jau. Bet gyd atostogavo tai tik po 4sav uztvirtino
mthfr sake apie menesi, kolkas laukiame apie pora sav
As po Karpenko vizito. Likau suzaveta! Labai suejo "laukai" su gydytoja. Primenu, mano kileriai lb auksti, 27, jokiu anti neturiu, organizmas rodo uzdegiminius procesus. Turiu neuzmusama ecoli, gyd sake tai absoliutiskai gali itakoti sukilusius kilerius. Is esmes jai tik jie ir uzkliuvo, vartoju kruva papildu, sake juos ir testi. Tik myo-inositolio doze padidino dvigubai. Folato siek tiek nueme. Mano homocisteinas sausi buvo 5,91, dabar 11,4. Tai sako, kad turetu kazkiek pareguliuoti homocisteina. Ir paskyre siu:
Kazkaip pastebejau, jog K neakcentuoja kileriu, nors Turkai prie 15 jau rimtai ziuri ir skyria prednol, intralipidus ir pan.
Kai as buvau, su 21 irgi sake nieko tokio, o pries tai kiek nepasisekusiu ikelimu, tad tikrai rimtai ziuriu i juos ir bandysiu viska, kad tik juos numust
Nykštukė parašė:
Kazkaip pastebejau, jog K neakcentuoja kileriu, nors Turkai prie 15 jau rimtai ziuri ir skyria prednol, intralipidus ir pan.
Tai kad ji ziuri i NK
bent jau man, kai is visos imuno paletes 3 rodikliai buvo virs normos, ji is esmes tik kilerius akcentavo. sake jie didziausia beda, galejusi itakoti nesivystyma.
rugiulaukai parašė:
Vis tik užsiregistravau pas K dar iki vyro tyrimų, kadangi savo imuninius jau turiu, negaištant laiko gal jau skirs kokį gydymą, jei reikės. Grynai po 2 savaičių :)…
As turejau ir bkt, ir hormonu tyrimus kuriuos atlikau ci cikla, ir afs, jei turit kariotipai ir mutacijos irgi aktualu, manes visko klause, paziurejo ir vyro imuno tyrimus
rugiulaukai parašė:
Vis tik užsiregistravau pas K dar iki vyro tyrimų, kadangi savo imuninius jau turiu, negaištant laiko gal jau skirs kokį gydymą, jei reikės. Grynai po 2 savaičių :)…
Ir aš lygiai už 14 dienų pas K turiu vizita 😃🙏
Darysiu bkt, skydliaukes visus, progesteroną (nes 22 cd krauja priduosiu)
Princesita89 parašė:
Ir aš lygiai už 14 dienų pas K turiu vizita 😃🙏
Darysiu bkt, skydliaukes visus, progesteroną (nes 22 cd krauja priduosiu)
Gera mintis atgaivinti bkt ir skydliaukės tyrimus
O aš dar laukiu mmm po nepavykusio IVF, tai dar nžn, kelinta man cd gausis tuo metu
Nykštukė parašė:
Pas mane nk 19,5%, tai K iškart pasakė, kad prednisolas būtinas, bet pasiprašiau dexo. Iki pastojimos 0,5-1 tabletės per dieną, po pastojimo ne mažiau 3 tablečių, taip man paskirta.
ViGin parašė:
Pas mane nk 19,5%, tai K iškart pasakė, kad prednisolas būtinas, bet pasiprašiau dexo. Iki pastojimos 0,5-1 tabletės per dieną, po pastojimo ne mažiau 3 tablečių, t…
Kiek laiko jau dexa geri?
Man prednisolonas paskirtas. Po 3 tabletes per diena. Bet jau geriu virs menesio. Rankos eme drebeti. Nzn ar nuo to, bet mazinu dabar..sako, kad 3 menesius galima vartot o tada pertrauka. As jau pusantro menesio tikrai vartoju
O kita men fet nusimato
Princesita89 parašė:
Kiek laiko jau dexa geri?
Man prednisolonas paskirtas. Po 3 tabletes per diena. Bet jau geriu virs menesio. …
1 mėnesis, jokių šalutinių pojūčių aš nejaučiu.
Dėl tolimesnio vartojimo žinoma pasitartkite su gydytoja.
Sėkmingo fet🤞
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai