Lordan parašė:
Ar yra kas negavo covid ismokos, nors vaikas gime rugpjuti?
Kantrybes. Gausit.
Vaiko pinigai yra visiems vaikams, nepriklausomai nuo tėvų pajamų, kiekvieną mėnesį mokama išmoka. 2026 m. ji sieks 129,5 Eur. Skaityti
visą straipsnįLordan parašė:
Ar yra kas negavo covid ismokos, nors vaikas gime rugpjuti?
Kantrybes. Gausit.
Labas, turiu klausimą vyras dirba užsienyje aš esu be darbo šiuo metu. Užsienyje vyras vaiko pinigų negauna nes jo pajamos viršija, man Lt irgi nemoka, nes nedirbu.
Prašyti pinigų galėsiu tik tada kai įsidarbinsiu. O jeigu dirbsiu pagal IV ar dar kitokia formą ar bus mokama ta vaiko išmoka. Ko reikia kas gaučiau ta išmoka.
Segests parašė:
Labas, turiu klausimą vyras dirba užsienyje aš esu be darbo šiuo metu. Užsienyje vyras vaiko pinigų negauna nes jo pajamos viršija, man Lt irgi nemoka, nes nedirbu…
Nesąmonė kokia🙄as irgi nedirbu ir gaudavau ,bepriklauso nuo pajemu. Vyras dirba Vokietijoj ir gaunam apie pajamas nesake..nu einu paklausiu bet idomu paliko..
ainacka25 parašė:
Nesąmonė kokia🙄as irgi nedirbu ir gaudavau ,bepriklauso nuo pajemu. Vyras dirba Vokietijoj ir gaunam apie pajamas nesake..nu einu paklausiu bet idomu paliko..
Jei apie covid ismoka tai ji man ir nepriklauso nei cia nei vokietijoj..
Segests parašė:
Labas, turiu klausimą vyras dirba užsienyje aš esu be darbo šiuo metu. Užsienyje vyras vaiko pinigų negauna nes jo pajamos viršija, man Lt irgi nemoka, nes nedirbu…
Pristatykit pažymą, kad vyras negauna ir turi paskirti Lietuvoje išmoką
ainacka25 parašė:
Mano vyras dirba uk vadinami child benefit mokami iki 50000, metinių pajamų jeigu viršija ta riba atsiranda progresiniai mokesčiai per kuriuos valstybė visvien pasiema tuos pinigus per mokesčius.
Man savivaldybė išmoka nuėmė kai sužinojo kad aš nedirbanti. Sako turi vyro šalis mokėti tai UK, bet ten neapsimoka nei tvarkytis nes mokesčiai atsiranda. Taigi be pinigu sėdim. O turiu neįgalų vaiką turėtų lyg 100 eur mokėt o už kitą 60 eur gauti. Bet kol nedirbu kaip suprantu niekaip
Papildymas:
Pavyzdžiui, jeigu tėtis dirba Jungtinėje Karalystėje (JK), o mama nedirbdama augina vaiką Lietuvoje, Vaiko pinigai bus mokami JK dirbančiam tėčiui.
Snieguolee parašė:
Kaip užpildyti prašymą man, gauti išmoką vaiko pinigus? Aš mokausi
Sau? Jus nebaigusi 12 klasiu?
Vaidukas1 parašė:
sveiki turiu klausima ar bus mokama uz praeitus men jei nebuvau pasidares Vaiko pinigu esu 18m
Taip, jeigu dar mokotės
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai