Labas visoms
Perskaiciau virs 100 psl! Labai daug naudingos info, tad labai nuosirdziai patariu visas, kurias domina ka veztis, koks maistas, kur rasti ta ar ana pasiskaityti bemt 20-30psl, nes tikrai moterys labai daug info prirase
As pirmaja savo gimdziau mazylyje, tariausi su gydytoja, labai daug turejau lukesciu, norejau isvengti epiduro, gauti maze iskart po gimimo ant krutines, leisti nupulsuoti virkstelei, bet, deja, ne viska pavyko isgyvendinti. Baimes, stresas eme virsu. Nors gimdymas buvo gan lengvas sakyciau. Siuo metu planuoju antraji, nors dar ir nesilaukiu, stengiuosi ruostis viskam stipriai iki laiko. Ypac domina gimdymas kkgn. Tik kazkaip maniau, jog ju propaguojamas naturalumas vistik labiau atsispindi praktikoje, keista buvo skaityti, kad akuseres "varto akis" kai prasoma palaukti del nupulsavimo ar keistai reaguoja i dulas. As labai stipriai svarstau dulos dalyvavima savo gimdyme
Kas del vokeliu, nes daug merginu labai puole tas, kurios dave i kisene. Pati esu pries sia praktika, nors sirdy zinau, kad dar prireiks amzinybes kol is to "isaugsim", bet, kas liecia gimdyma, nesu tokia kategoriska. Teko lydeti pussesere i gimdyma pries metus. Man buvo iduoti pinigai ir ji iskart pasake, kad paduociau atskirai ir akuserem ir sesutem. Ta, zinoma, padariau ir elgesys su mumis pasikeite kaip diena ir naktis
liudna delto aisku, bet, deja, tokia mano patirtis buvo ta karta.
Dar noreciau pasiklausti, nes atsakymu daug ta tema nebuvo - gimdymas vandeny, zinau, kad tik 1 akusere priema, bet vistiek nebuvo komentaruose pasirinkusiu sia paslauga, gal jau dabar butu, labai laukciau patirciu
Visoms sekmes!!!