sokoladinepantera parašė:
Labai grazu:-)ar pati darei?
man irgi labai grazu
musu Krikstynos tik kitais metais, bet jau dabar ziurinejuosi, kas patiktu, ko noretume
man irgi labai grazu
musu Krikstynos tik kitais metais, bet jau dabar ziurinejuosi, kas patiktu, ko noretume
taip,viska pati
Na mausu svente jau praejo, tad traukiuosi is sio forumiuko ir linkiu jums grazios sventes
Svente praejo graziai
Cia ideja kriksto mamytems (mes gavom dovanu is jos) Likau labai nustebinta ir tai tikrai brangus darbas, nes ji pati siuvinejo

O taip siena papuosiau

Buvom pripute helio balionu
Juos pririsau prie akmenio
Ir vezemes i ta vieta kur fotkinomes, dejom kaip fono detale

Dar pirkau tokias ružavas staltiese su kaciukais, tai jas dejo ant saldaus ir suraus stalu
Ir dar tokios pacios serveteles, bet jas dejo ir ant didelio maisto stalo

juoduke21 parašė:
taip,viska pati![]()
Atsiprašau, kad įsibroviau į temukę
. Bet jau mergytės grožis
juoduke21 parašė:
taip,viska pati![]()
O kiek kainuotu jei noreciau kad man padarytumet?
Aljan parašė:
Atsiprašau, kad įsibroviau į temukę. Bet jau mergytės grožis
![]()
aciu labai
www.facebook.com/TajausAngelas
gal kazkam pravers
juoduke21 parašė:
aciu labai![]()
Labai dailus jūsų Žurnaliukas
Gal gali pasakyti su kokia programa dariai
dėkinga. Jei būtų nesunku atsiusk adresą programos, pavadinimą, El.p, [email protected]
mamytes kurios daretes Krikstynu zurnaliukus gal galetumet padeti pasidaryti zurnaliuka, jei turite kompjuterine versija gal galetumet atsiusti [email protected] , butu sioks toks palengvinimas persidarant nes laiko nemazai uzima su maziuku sunku pasidaryti o finansai nelabai leidzia uzsisakyti nusipirkti, aciukas labai didelis kurios galetumet atsiusti
Linutė_ parašė:
Labai dailus jūsų Žurnaliukas![]()
![]()
![]()
![]()
Gal gali pasakyti su kokia programa dariai
dėkinga. Jei būtų nesunku atsiusk adresą programos, pavadinimą, El.p, [email protected]
Sveikute,dariau su photoshop programa,adresiuko tikrai neturiu,nes man ja dave broliene
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai