Aguonutė parašė:
Gal jau po truputį ir sėdite ar gulsčiom?
Pradėti sodinti galima tik nuo 5.5-6mėn
dabar vaikai pusiau gulsčiom turėtų būti
Aguonutė parašė:
Gal jau po truputį ir sėdite ar gulsčiom?
Pradėti sodinti galima tik nuo 5.5-6mėn
dabar vaikai pusiau gulsčiom turėtų būti
Mantana parašė:
Taip, iseinu, kartais dar pasedziu siek tiek sallia, bet neilgai. Kartu kambary negaleciau buti, nes iskart atsibustu nuo maziausio garso.. Irgi guldau 20-21, o kel…
Keliasi apie 9, bet šiandien gavosi 6 ryto 🤷♀️. Bet greit užmigo vėl. Turim tuos prabudimus ryte 30-60 min. Šiaip dar pratinamės prie tokio ritmo. Svarbus ir dienos režimas, o jis gan įvairus pas mus. Nėra vieno tempo. Pvz savaitgaliais kai visi namie, jau kitaip miega, tai ir vakare irgi kitaip gaunas. Bet stengiuos, kad prieš naktinį guldymą 20-21 val, pamiegotų 2-3 val iki 18-19 val. Tada išvargsta ir jau gaunasi tuo laiku miegoti.
Vakar apskritai nuvargo, bandė vyras migdyt - nesigavo. Atėjau aš, tai rėkavo, rėkavo, galiausiai daviau pm, biški atsigėrė, nusisuko ir viskas. Lūžo 😂. Dieve, net išsigandau, kad kažkas jai ne taip. 4 val miegojo ir tik tada valgyt užsimanė. O aš su nerimu prie durų braukiaus 🤭. Ir žadint nenorėjau, bet ir nerimavau, kad taip staigiai užmigo 😅
VD VD parašė:
Pusiau gulsčiomis, bet kai taip paguldom jau atsisėda 🙈, Reiks jau po truputį ir vandenuko kokią dieną duoti jau ragauti
Labai anksti pradėjote ragavimus.. 🤔 Ar medicininių kažkokių priežasčių yra ar dėl ko kito?
VD VD parašė:
Nuo morkos pradėjom, paskui cukinija su morka, morka su bulvė, cukinija su brokoliu, bulvė su kalafioru, rytoj ragausim paprasta kopūstą, turbūt su morka. Duodu vis…
Tai pas jus norą rodo, tai viskas ok manau. Mano mažytė visiškai jokio susidomėjimo maistu neturi dabar. Žiūri kaip mes valgom, bet pati nekartoja žandikaulio judesių, apie griebimą iš rankų iš vis kalbos nėr 🤭.
Būtų ženklai irgi pradėtume ragaut.
Minimalistė parašė:
Tai pas jus norą rodo, tai viskas ok manau. Mano mažytė visiškai jokio susidomėjimo maistu neturi dabar. Žiūri kaip mes valgom, bet pati nekartoja žandikaulio judes…
4-5 mėn. amžiaus leliūzai dabar domisi beveik viskuo ką laikom rankose. Laikytume veržliaraktį, tai ir jį norėtų į burnytę įsikišti 😊 domėjimasis maistu nėra patikimas pasiruošimo primaitinimui ženklas:))
Knopkyy parašė:
Labai anksti pradėjote ragavimus.. 🤔 Ar medicininių kažkokių priežasčių yra ar dėl ko kito?![]()
Ne pirmas vaikas pas mane, mano dvynukai irgi 4 mėn pradėjo. Tiesiog manau, kad kuo anksčiau tuo mažiau streso, dabar tik ragavimas pas mus, žiūrėti ar kam nealergiska. O nuo 6 mėn prasidės mūsų valgymas. Susipažinus jau bus, galėsime normaliai jau valgyti.. stebi kai šeima valgo ir pyksta, kad jai neduodam, rankas tiesia. Nėbera stūmimo reflekso su liežuviu. Valgo vaikas jau.
Aguonutė parašė:
Mamos, kokios liemenėlės jums pasiteisino žindant kūdikius?
H&M skalbtos jau tikriausiai 40 kartų, kaip naujos. Neužmušamos.
TheVi parašė:
H&M skalbtos jau tikriausiai 40 kartų, kaip naujos. Neužmušamos.
Kaip su dydžiu? Ar atitinka?
Aguonutė parašė:
Kaip su dydžiu? Ar atitinka?
Visu 💯
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai