daistata parašė:
beje, info besilaukiancioms mamytems! siandien buvau AOK, tai suzinojau, kad 3D iki 100 euru jie kompensuoja ir itariu, kad per velai suzinojau ir man nieks nebedar…
Lauksiu bet kokiu papildomu naujienu kas yra susyje su AOK
daistata parašė:
beje, info besilaukiancioms mamytems! siandien buvau AOK, tai suzinojau, kad 3D iki 100 euru jie kompensuoja ir itariu, kad per velai suzinojau ir man nieks nebedar…
Lauksiu bet kokiu papildomu naujienu kas yra susyje su AOK
daistata parašė:
nea, patinastai buvot nupeneje
is musu vados, sunkiausias 34 kg sveria, dabar jie 1,5 metu. kazkaip veisejai mums pasakojo, kad yra darbiniai ir parodomieji …
Nu blemba, nebuvom nupenėję
nu visai išvaizda kaip foto tavo, tik juodas pas mus buvo
verinaras sakė, kad eaam standartų rėmuose
Ai, koks skirtumas kiek sveria, svarbu džiugūs
taip ilgiuosi kartais savojo
Agnužė. parašė:
o kaip del vaiko foto puslapi ambasados raso biometrisku matavimu foto... ????
taip, jiem reikia tik biometriniu ismatavimu foto. kitos mamos sugeba pacios nufotografuoti, bet mes ejom pas fotografa ir pasakem, kad vaiko pasui reikia biometriniu. musu mazius kaip garbaniukas, tai ambasadoj net matavo liniuote pasiemus ta moteriske, sako keistai atrodo, negi tikrai biometrines. jie reikalauja berods tik 2 foto, bet mes turejom 4 tai sako visas ir palikit, veliau parsiusim. tai jie patys ir iskirpo ir likusias parsiunte su pasu.
deessire parašė:
Sveikutes.kaip jums nestumo metu buvo su tinimais? Gryzsus 3d i Lt ir kojos tynsta.ko De neturejau.problema ta kad tas tynimas ne vienodas.is pradziu buvo abi o dab…
Man kojos tint pradėjo tik prieš pat gimdymą, o vat draugė kankinosi nuo pat nėštumo pradžios beveik.
Meleki parašė:
taip, jiem reikia tik biometriniu ismatavimu foto. kitos mamos sugeba pacios nufotografuoti, bet mes ejom pas fotografa ir pasakem, kad vaiko pasui reikia biometrin…
o tai kaip ta biometriniu ismatavimu foto atrodo gal gali ikelti kaip pvz parodyti nu mes kaip sakem fotografui kad tokios foto reik tai jis man rodos nlb suprato sako gerai ateikit ir nofotkinsim sako vienas is tevu palaikys i viskas bet jis galvojo fotkinti kaip paprasta suaugusiji paso foto , o gal ir taip fotkinasi gal jokio skirtumo kaip as kazkaip nesuprantu, mes galvojam eisim i fotoatelje ir ten pasakysim ko mum reik gal ten gereu zinos, aciu labai mums gelbeji
deessire parašė:
Sveikutes.kaip jums nestumo metu buvo su tinimais? Gryzsus 3d i Lt ir kojos tynsta.ko De neturejau.problema ta kad tas tynimas ne vienodas.is pradziu buvo abi o dab…
as menesi pries gimdyma lb lb pradejau tinti visa veidas, rankos, kojos saves nepazinau veidrodyje, kosmaras, o dar man savaite pries gimdyma skyscius lasdino tai tas dar irgi padejo prie maximalaus istynimo, bet nezinau jeigu taip anksti pradejo tinti kojos gal savo ginei pranesk
deessire parašė:
as net nepastebejau, kad tinsta, bet vakar norejau savo zieminius batus apsiauti, mazi
nors dar pries pora savaiciu vaiksciojau su jais. ir sianakt nezinojau kur kojas deti, tirpo, niekaip nepatogu
Nonita03 parašė:
Nu blemba, nebuvom nupenėjęnu visai išvaizda kaip foto tavo, tik juodas pas mus buvo
verinaras sakė, kad eaam standartų rėmuose
![]()
faktas, kad nesvarbu. o gal dar musiskiai iki 2 metu sustambes, nors tas svoris jau seniai toks laikosi. bet tai kaip mieluciai jie, auksinio charakterio
o kur jusiskis?
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai