Forti parašė:
labas mergaites![]()
grizau is kaimu visokiu tai prisedau prie kompo trumpam![]()
jo tas motinos dienos pasivaiksciojimas superinis dalykas ir atrodyt is salies turetu graziai bet deja as isvaziuosiu nuo pat ryto o siaip butinai prisijungciau prie jusu![]()
nu zinokit pasakysiu jums bajeri... man cia buvo uzejes kazkoks pilvo skausmo priepuolis kad as net greitaja kvieciau, nes galvojau skrandis skauda ir kokia zaizda atsivere (nes anksciau visokiu eroziju buvo rade) nu ir nuveze mane i priimamaji gydytojas pasake kad man aceit skauda stuburas aceit po gimdymo taip buna... israse vitaminu ir suleido vaistu nuo skausmo i uzpakali... jokiu tyrimu nieko nieko nedare... nu po kiek laiko man vel toks pat skausmo priepuolis po to vel, zodziu nuejau pas savo seimos gydytoja ir sakau darykit tyrimus, tyrimai visi geri... nuejau netycia pas drauge i vaistine pradejom kalbet ir atejo tokia pazstama moteriske, padejavau sako man taip yra buve tai tulzy akmenu rado.. nu as atgal pas savo gydytoja sakau duokit siuntima eschoskopui - nu kur ji dings - dave aceit "nemanau, bet blogiau nebus"... nu va si svtg padare man echoskopa - ir ka jus manot? rado akmenu![]()
tai kaip susinervinau - stuburas gi man!!! blecha kokie veterinarai dirba tai ne tas zodis
taip kad kai einat pas gydytoja turit zinot kas jums yra - o tai ir jum vitaminu israsys
nepykit kad litanija prirasiau bet norejau pasiguost ir pasipasakot apie nuotykius su medikais
![]()
![]()
Jau senai buvo aisku, kad musu poliklinikoje ir ligonineje vien veterenarai
ir dar laukia kol kisenen idesi, kam tada alga jiem moka??????? apsurdas...
tai kaip susinervinau - stuburas gi man!!! blecha kokie veterinarai dirba tai ne tas zodis
taip kad kai einat pas gydytoja turit zinot kas jums yra - o tai ir jum vitaminu israsys
jei suprastu ka daro tai atrodo kad negaila ir duot butu o dabar... bent as nematau reikalo kysiu (dovaneliu) jiems dalint... dabar tik galvoju kur kreiptis toliau? ar pas savo gydytoja su echoskopo atsakymu ar vaziuot iskart kai kur normaliau kur supranta
5ni vaziuojam vel i kaima ir savaitgali vel planuojam ten praleist, aisku jei niekas nesikeis

tai sakau ka man su jais daryti? visa gyvenima pramiegoti? Net recepto neemiau, apsisukau ir isejau